Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BOJI SE IZBACIVANJA

Culej o odluci da podrži Škoru: 'Ni JNA nisam najavio prelazak na hrvatsku stranu'

Osijek: Miroslav Škoro posjetio je Višnjevac i družio se s građanima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/15
18.12.2019.
u 14:41

Na pitanje je li spreman da ga izbace iz HDZ-a, Culej kaže: - Ne bez borbe. Ostajem onaj koji sam i bio.

Saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej pridružio se Miroslavu Škori na njegovoj turneji po Slavoniji, koja je u sklopu svoje predsjedničke kampanje. 

- Miroslav Škoro je osvježenje, bit će neovisan bilo o kojoj političkoj stranci već će odgovarati samo narodu. Ništa nije slučajno u našoj Hrvatskoj pa ni moj dolazak ovdje. Prije pet godina umro je ratni ministar Ivan Vekić, kuća mu je sto metara odavde, bili smo na groblju i shodno tome se našli ovdje, rekao je Culej.

Osijek: Miroslav Škoro posjetio je Višnjevac i družio se s građanima
1/15

Na pitanje zašto ne podržava Grabar-Kitarović odgovorio je: - Mislim da su izbori praznik demokracije i da svatko može glasovati za onog kandidata tko mu najviše odgovara. S puno stvari u hrvatskom društvu nisam zadovoljan i to se očituje u mom radu u Saboru. Nije primjereno ni da uzdižem ni urušavam aktualnu predsjednicu.

Na pitanje što mu je rekao Andrej Plenković odgovorio je: "Nismo se čuli". 

Istaknuo je kako se ne boji izbacivanja iz stranke ni da će mu Plenković zamjeriti.

- Zašto bih se bojao bilo čega, slobodna smo država. Ne znam gdje vi živite, u kojemu se stoljeću nalazite, pa nije ovo Rusija", kazao je.

Na pitanje je li spreman da ga izbace iz HDZ-a, Culej kaže: -Ne bez borbe. Ostajem onaj koji sam i bio. 

Stevo Culej kazao je da će glasati za Škoru jer je on za njega osvježenje. Naveo je kako nije najavio odluku Plenkoviću o tome kome će dati svoj glas.

- Ni devedesetih kad sam radio za JNA nisam najavio da odlazim na hrvatsku stranu pa sam prešao", kazao je Culej, javlja N1.

Video: Skoko i Macan komentiraju sučeljavanje kandidata

Komentara 30

OP
opapara
15:01 18.12.2019.

više od pola hdzovaca će glasati za škoru, čak i ovi koji su mahali zastavama i pljeskali na skupovima kolindi

MS
mala_sova
14:46 18.12.2019.

Podrška mogućem pomilovanju hrvatskog branitelja je smrtni grijeh za HDZ i Kolindu, HDZ i Kolinda miluju samo četnike, udbaše i dilere drogom.

Avatar Django
Django
15:37 18.12.2019.

Biljana Plavšić puštena iz zatvora nakon izdržane 1/2 kazne (umjesto 11 godina odležala 6), Momčilu Krajišniku oprošteno 1/2 kazne. Nitko ni da zucne. E, ali kad netko želi pomilovati hrvatskog branitelja, tada svi skaču na noge. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije