Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKA SE UTOPILA SPAŠAVAJUĆI OBITELJ

'Bilo je strašno, moji prijatelji dotrčali su do plaže, trgali smo zavjese da spasimo djeda i unuka'

Dino Stanin/PIXSELL
05.10.2020.
u 21:11

Došli su i vatrogasci kojima su i gosti kampa pomagali izvući ženu iz vode, ispričala je vidno potresena svjedokinja

U moru kod Krka u subotu se utopila 52-godišnja žena, pokušavajući pomoći dvojici članova svoje obitelji, suprugu i unuku da isplivaju iz uzburkanog mora. Valovi su bili jako veliki toga dana, priča nam svjedokinja koja je bila na mjestu događaja.

"Svi smo bili u šoku, moji prijatelji i ja, dečki iz našeg društva prvi su priskočili u pomoć. Čuli smo dozivanje upomoć. Petorica mojih prijatelja dotrčala su odmah do plaže, a onda su im se pridružili i ostali gosti kampa", ispričala je svjedokinja iz Istre koja je sa svojim društvom bila na vikend odmoru na Krku.  

"Dečki su ih pokušali dozivati, djed i unuk su plivali među valovima dok se žena nije odazivala. Svi zajedno otrgnuli su zavjese s terasa kućica i krenuli izvlačiti dječaka i djeda. Baki nažalost nisu mogli pomoći jer je otplutala daleko. Valovi su bili ogromni, bilo je strašno za gledati, svi su bili u šoku", ispričala je.

Potom je kaže dotrčao spasioc koji je skočio u more i otplivao do nesretne žene. "Došli su i vatrogasci kojima su i gosti kampa pomagali izvući ženu iz vode", ispričala je vidno potresena svjedokinja. Hitna je stigla, no nažalost ženi nije bilo spasa.

Društvo koje je pomagalo u spašavanju izražava sućut obitelji preminule žene, te zahvaljuju vatrogascima i djelatnicima kampa koji su dali sve od sebe u spašavanju zajedno s njima. 

Sve troje su s osječkog područja, a na Krku su bili na odmoru. Iz primorsko-goranske Policijske uprave potvrdili su kako je riječ o nesretnom slučaju.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria5
22:30 05.10.2020.

Nikako da ljudi nauče ono što domaći znaju, izreka hvali more drž se kraja nije nastala iz zabave. Osobno sam vidio i probao kako izgleda kad more podivlja i ne bih nikome preporučio. Kada vidiš da je nevrijeme ne ulazi u vodu i gotovo. Nema iznimki

MA
marlo
22:09 05.10.2020.

Jadna žena... počivala u miru...

Avatar Drol
Drol
22:15 05.10.2020.

Bravo za mlade koji su išli pomoći. Šteta za ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije