Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bajkovita Villa 2M pruža jedinstveni pogled u kojem možete uživati na terasi i u bazenu dok vaši kućni ljubimci trčkaraju ograđenim imanjem

Villa 2M
Foto: Promo
1/22
28.09.2018.
u 16:03

Ljepota autohtonog kamena i tradicionalnog suhozida

Villa 2M, smještena je iznad Makarske, na vrhu sela Kotišina, sa zadivljujućim pogledom na otoke Brač, Hvar te poluotok Pelješac, ali i impresivno Biokovo na čijim je obroncima, na 600 metara nadmorske visine, efektnom arhitektonskom zamisli i "ukopana".

Iznad nje, odmah na ulazu, južna je strana Botaničkog vrta Kotišina, sastavni dio Parka prirode Biokovo. Utemeljio ga je početkom prošlog stoljeća dr. fra Jure Radić (1920.-1990.), franjevac i znanstvenik, utirući put znanstvenom istraživanju i motrenju, zaštiti i očuvanju te popularizaciji i upoznavanju biljnog svijeta planine Biokovo. Nije to samo botanički vrt u klasičnom smislu, gdje se svaka biljka unosi prema određenim pravilima... zamišljen je kao „ograđeni dio prirode“ gdje će se zadržati prirodni oblici vegetacije sa samorodnom florom.

Foto: Promo

Ljepota autohtonog kamena i tradicionalnog suhozida

U tom je, netaknutom, krajoliku divlje ljepote juga Dalmacije, na imanju od 1800 četvornih metara, punom suhozida i vrtača, uklopljena kamena villa 2M. Obzidana originalnim sivim kamenom, zelenim škurama, kamenim pločama na krovu, svojim je eksterijerom toliko srasla u okolinu, da se čini kao da je oduvijek tu, na vrletima i liticama divljeg Biokova.

Villa pruža smještaj za šesto do osam osoba u tri spavaće sobe s francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje u dnevnom boravku.

Sa svoje dvije etaže i modernim dizajnom unutrašnjosti, villa 2M pruža vam suvremeni odmor ekskluzivne klase.

Na gornjoj etaži dnevni boravak spojen je s blagovaonicom i modernom kuhinjom sa svim potrebnim pomagalima. Sve okružuje terasa s jedinstvenim pogledom na more i otoke. Tu su još i retro soba te kupaonica.

Metalne stube vode u donju etažu s dvije sobe - svaka ima svoju kupaonicu,- vinski podrum i prostor za pranje rublja.

Villa je klimatizirana, kupaonice su podno grijane, svaka prostorija ima televizor sa satelitskim programima, wifi, mini liniju...

Tri kuhinje su u potpunosti opremljene - hladnjak, štednjak, perilica posuđa, pećnica, napa, mikrovalna, caffe aparat, toster, pribor za jelo i kuhanje...

Kuhinja na gornjoj etaži spojena je s terasom na kojoj se nalazi vanjska kuhinja i roštilj, okruženi prirodom Biokova i pogledom na svu ljepotu područja.

Foto: Promo

Mir i tišina samo četiri kilometra od gradske vreve Makarske

Villa ima infinity bazen od 30 četvornih metara koji može biti grijan. Usklađen s netaknutom prirodom, punjen je slanom vodom. Parking je osiguran za tri automobila.

Uživati se može u tradicionalnom dalmatinskom boćalištu uz koje je i malo gledalište s kojeg se vide sve ljepote spoja moćnog Biokova i Makarskog primorja.

Villa je pet friendly, a vaši ljubimci potpuno su sigurni jer je imanje ograđeno.

Villa 2M je idealna je za sve one koji bježe od stresa u mir, tišinu i izravan kontakt s prirodom, a istodobno žele uživati u odmoru sa svim elementima urbane vreve. Od Makarske vas dijele samo četiri minute vožnje.

Villa 2M Makarska
Kotišina 43, Makarska
e-mail: info@pama-kod.hr 
telefon: 098 209 934

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije