Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA PRIJESTOLJA U DUBROVNIKU

Cersei i Jaime vratili se u King's Landing: pogledajte kako je bilo prvog dana snimanja nove sezone

Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić(PIXSELL
1/7
14.12.2016.
u 16:14

Fanovi serije znaju da ova više od 500 godina stara tvrđava “glumi” King’s Landing, glavni grad Sedam kraljevstva.

Na dubrovačkoj Tvrđavi Bokar danas je počelo snimanje sedme sezone popularne serije “Igra prijestolja”. Fanovi serije znaju da ova više od 500 godina stara tvrđava “glumi” King’s Landing, glavni grad Sedam kraljevstva. Na setu se našlo i nekoliko glavnih likova poput Lene Headey koja igra Cersei Lannister te Nikolaja Costera-Waldaua, poznatog i kao Jaime Lannister.

Njih dvoje u seriji igraju brata i sestru, ali i ljubavnike. Prije samog snimanja u javnost su procurili i detalji scenarija po kojem će Jaime okrenuti sestri leđa i bez njezine potpore krenuti u bitku protiv Night’s Kinga. Hoće li zaista tako biti ostaje vidjeti, no sigurno je da u bitku svi kreću iz King’s Landinga, pa je logično da je upravo tamo i počelo snimanje nove sezone.

Premijera sedme sezone serije “Igra prijestolja” emitirat će se 25. lipnja 2017., a nakon toga mogu se očekivati nove navale turista na lokacije u Dubrovniku.

>>Procurili detalji sedme sezone Igre prijestolja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije