Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.03.2010. u 21:20

Duje Marasović, šef KBC-a Split, otvorio je srce na Radio Splitu i požalio se na osoblje.

Lijepo naše zdravstvo
Kirurge je prozvao da rade od 9 do 13 sati i da statistički imaju 0,45 operacija po danu. Ginekolozima zamjera da u zelenim kutama i klompama odlaze u kafić Pimpinela, odakle unose bakterije u bolnicu, a posebno ga iritira što u novom rodilištu mnogi puše pa se pale senzori za alarm, zbog čega dolaze vatrogasci. U rodilištu su ga shvatili ozbiljno pa sada lijepe folije na alarme i otvaraju prozore da se dim raziđe.

Poziv na tupilo: Lončar za havariju trajekta krivi preoštar gat
Slavko Lončar, predsjednik uprave Jadrolinije, pronašao je krivca za havariju trajekta u splitskoj luci. “Kriv je gat jer je preoštar”, tvrdi Lončar. Neka onda gat podnese ostavku. Ili neka otupi.

Ne priznaju recesiju: U kafiću Gospodarske komore kava stoji pola kune
Nadan Vidošević, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, trudi se da njegovi zaposlenici i gosti što manje trpe posljedice recesije. Tako je Novi list otkrio da se u internom kafiću pri riječkoj županijskoj komori poslužuju najjeftiniji napici u zemlji. Kava i capuccino ondje koštaju pola kune, bijela kava kunu i pol, a sokovi čak četiri kune. Sve u svemu, jeftinije i od saborskog kafića, a o vanjskom svijetu da se i ne govori.

Novo čudo u Međugorju: Vidjelica Milka s Gospom priča kao s poslovnim partnerom
Milka Pavlović-Grbavac (41) jedna je od tri djevojčice kojima se 24. lipnja 1981. ukazala Gospa na mjestu Podbrdo pokraj Međugorja. Kako se ukazanje međugorske Gospe upravo sprema proučiti papina Kongregacija za nauk vjere, ne začuđuje da su iskazi vidjelaca ponovno u središtu pažnje.

Milka je izjavila da je spremna izaći pred papin sud, a članove vatikanske Kongregacije za nauk vjere posebno bi mogla zainteresirati Milkina izjava da Gospu pita “svašta i uvijek dobije odgovore”. Vidjelica Milka Pavlović, po vlastitom priznanju, s Gospom “priča kao s poslovnim partnerom”. O kakvim je poslovima riječ, nije precizirala.

Komentara 2

DO
doktorica
16:25 25.03.2010.

Ne priznaju recesiju: U kafiću Gospodarske komore kava stoji pola kune....\"mala\" im je plaća pa ih moramo pomagati jadne

Avatar crosist
crosist
21:30 25.03.2010.

Splite grade što činiš sa svojin nemočnim naraštajem.Rodilište je svetinja.Nesmiju se vidjeti niti čuti bilo kakva odstupanja od zakazanog reda.Brodovi se mogu lupati,svatko svoju Gospu vidjeti,piti jeftinu kavu,ali ne jeftino proči kraj problema u garadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?