Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RUSIJI

Bloger osuđen na 3,5 godine uvjetno jer je lovio Pokemone – u crkvi

Ruslan Sokolovsky
Foto: Reuters/PIXSELL
12.05.2017.
u 10:16

Ruski bloger Ruslan Sokolovsky uhićen je nedugo nakon što je objavio video...

Ruski bloger Ruslan Sokolovsky uhićen je nedugo nakon što je objavio video u kojem popularna džepna čudovišta lovi ni manje ni više nego u ruskoj pravoslavnoj crkvi.

Sud u Jekaterinburgu naposljetku je Sokolovskog osudio, ali na tri i pol godine zatvora – uvjetno.

Nakon konačne presude, Sokolovsky kaže kako mu je laknulo, a za BBC je izjavio da do zadnjeg trenutka nije znao kakva će biti odluka suda.

Ruslan Sokolovsky
1/6

Sokolovsky se ispričao vjernicima zbog uvrede njihovoj religiji, ali je naglasio kako je snimka očito bila previše cinična za zatvoreno rusko društvo.

Zanimljivo, na spornoj snimci Sokolovsky je kazao kako je nemoguće da zaradi kaznu zbog igranja popularne igrice Pokemon Go, jer što ima loše u tome da osobe sa svojim pametnim telefonom šeću po crkvi. 

Komentara 5

DU
Deleted user
11:06 12.05.2017.

Priiznajem ružno je reći ali kao što vidimo ruska policija je ulovila jednog pokemona. Što se on ima rugati vjernicima, neka krene od sebe....

PI
pitijestpit
11:27 12.05.2017.

tko bi rekao da cu da jednom cestitati rusima :) zasto uvjetna?? mogao je koji mjesec lovit sibirske pokemone :)

DJ
djontra
16:36 14.05.2017.

Želim biti najbolji! T d d Kao nitko dosad! t d d ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije