Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT MLADIĆA

Ljubitelj igre Pokemon Go umro u naručju djevojke, uhićena dvojica muškaraca

Chloe Lemare i Carl Gregory
Foto: Facebook
06.10.2016.
u 10:31

Zaposlenik trgovine Carl Gregory (20) pronađen je s teškim ozljedama u Broadstairsu u Kentu u utorak navečer, a proglašen je mrtvim na mjestu događaja

Mladi ljubitelj igre Pokemon Go iz Velike Britanije umro je na parkiralištu u naručju svoje djevojke, a dvojica muškaraca uhićena su zbog sumnje u ubojstvo, prenosi Mirror.

Zaposlenik trgovine Carl Gregory (20) pronađen je s teškim ozljedama u Broadstairsu u Kentu u utorak navečer, a proglašen je mrtvim na mjestu događaja. Uhićena su dvojica muškaraca u dobi od 20 i 27 godina.

Gregory i njegova djevojka Chloe Lemare (19) bili su članovi Facebook-grupe Pokemon Go East Kent/Thanet u kojoj se članovi hvale uhvaćenim pokemonima u igri za mobilne uređaje koja je ove godine zaludila svijet i postala pravi fenomen. Chloeina majka čak u je objavio na Facebooku ukazala na mogućnost da je Carl lovio pokemone na parkiralištu u vrijeme ubojstva.

Chloe je na Facebooku objavila niz dirljivih posveta svom pokojnom dečku.

- Toliko te volim, želim biti s tobom, žao mi je što se nisam više trudila. Ne mogu se više nositi s time, nisam te uspjela vratiti - objavila je između ostalog.

>> Tvrde da je genij ravan Steveu Jobsu: Tko je tvorac igre Pokemon Go

>> Deset najboljih svjetskih destinacija za hvatanje Pokemona

Komentara 4

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:34 06.10.2016.

Pika, Pika, Pikachu!! Ubichu!!!

ZB
Zbegecani
11:17 06.10.2016.

Nevidjeh dugo glupljeg članka.

GO
gooniegoogoo
01:33 07.10.2016.

daj napišite ko ga je ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije