Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše reakcije

'The War Z' povučen sa Steama nakon niza pritužbi igrača

the war z
Hammerpoint Interactive
20.12.2012.
u 18:52

Brojni korisnici potužili su se da igra ne sadrži opcije koje su navedene u promotivnim materijalima

"The War Z", multiplayer videoigra Hammerpoint Interactivea, u kojoj igrači moraju preživjeti u svijetu kojim vladaju zombiji, uklonjena je s internetske trgovine Steam zbog brojnih pritužbi korisnika, prenosi BBC.

Naime, igrači su se na Steamovu forumu potužili da igra ne sadrži opcije koje su navedene u promotivnim materijalima, a zasmetale su im i promjene kojima je igračima koji plate omogućeno brže vraćanje u igru nakon što su ih ubili zombiji.

Iz Valvea, tvrtke koja vodi Steam, rekli su da je puštanje sporne igre u prodaju bila pogreška te su ponudili potpuni povrat novca. Poručili su da igra neće biti ponovno puštena u prodaju prije nego što se pogreške isprave u suradnji s developerima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije