Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZNAK ISPRIKE

Tele2 će nadoknaditi štetu korisnicima zbog nedavnih poteškoća u radu podatkovne mreže

Tele2
Foto: Tele2
16.03.2018.
u 14:37

Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obavezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife.

U znak isprike zbog poteškoća koje su se dogodile prošli tjedan prilikom korištenja usluga, Tele2 će svim svojim korisnicima, aktivnima na dan 7.3.2018., nadoknaditi štetu.

Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obavezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife.

O točnom datumu surfanja bez naknade korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke.

Korisnicima glasovnih tarifa na bonove, privatnim i poslovnim pretplatnicima te korisnicima mobilnog i pokućnog interneta s podatkovnim paketom BEZBROJ GB, Tele2 će nadoplatiti račun na bonove, odnosno umanjiti pretplatnički račun.

„Kako su nam u fokusu korisnici i korisničko iskustvo, ovom gestom želimo vratiti njihovo povjerenje te im zahvaliti na razumijevanju.“, naglasili su u Tele2 Hrvatska.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marewolf
15:55 16.03.2018.

Jedan dan surfanja? Pa to je kao da te nas namjerno zajeb...ju. Daj ljudima po par GB na tarifu, a ne tu ciganite se za jedan dan. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije