Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Tele2 će nadoknaditi štetu korisnicima zbog nedavnih poteškoća u radu podatkovne mreže

Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obavezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife.
16. ožujka 2018. u 14:37 1 komentara 570 prikaza
Tele2
Foto: Tele2

U znak isprike zbog poteškoća koje su se dogodile prošli tjedan prilikom korištenja usluga, Tele2 će svim svojim korisnicima, aktivnima na dan 7.3.2018., nadoknaditi štetu.

Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Zadovoljni rezultatima Tele2 u 2017. godini ostvario rast ukupnih prihoda od 7 posto

Korisnici glasovnih tarifa na bonove te privatni i poslovni pretplatnici koji nemaju obavezni podatkovni paket BEZBROJ GB dobit će jedan dan surfanja bez naknade i potrošnje podatkovnog paketa tarife.

O točnom datumu surfanja bez naknade korisnici će biti obaviješteni putem SMS poruke.

Korisnicima glasovnih tarifa na bonove, privatnim i poslovnim pretplatnicima te korisnicima mobilnog i pokućnog interneta s podatkovnim paketom BEZBROJ GB, Tele2 će nadoplatiti račun na bonove, odnosno umanjiti pretplatnički račun.

„Kako su nam u fokusu korisnici i korisničko iskustvo, ovom gestom želimo vratiti njihovo povjerenje te im zahvaliti na razumijevanju.“, naglasili su u Tele2 Hrvatska.

DRONacija Tele2 donacijom dronova pomaže rad pet vatrogasnih društava Tele2 Podatkovni promet Neograničena sloboda komunikacije bilo gdje i bilo kada samo uz Tele2 Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 AGROKOROVI DUGOVI Tele2: Tisak nam je ostao dužan 135 milijuna kuna za bonove za mobitel
Rajko Dujmić
U 66. GODINI
Umro je Rajko Dujmić: Legendarni glazbenik izgubio bitku nakon teške nesreće
KORONAVIRUS
Najdetaljnija analiza vodećeg hrvatskog znanstvenika: Kako živjeti s Covidom-19?
  • marewolf:

    Jedan dan surfanja? Pa to je kao da te nas namjerno zajeb...ju. Daj ljudima po par GB na tarifu, a ne tu ciganite se za jedan dan. Sramota.