Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIPTOVALUTE

Što više trčite, više ćete zaraditi “znojnog novca” – sweatcoina

10.01.2018.
u 11:30

U osnovi je ova britanska aplikacija besplatna, no korake broji i mjeri samo na otvorenom, dakle vježbanje nije isplativo.

Umjesto rudarenja kriptovaluta, poput bitcoina, sve je više aplikacija koje nude neki oblik zarade virtualnog novca. U slučaju sweatcoina dovoljno je trčati i na taj način zarađivati sweatcoine (swc). Nakon određenih pretrčanih kilometara i dovoljno zarađenih sweatcoina možete ih zamijeniti za Delta poklon-kartice ili poklon-kartice PayPala i šopingirati online, piše portal Lifehacker.

Aplikacija je dostupna i za Android i iOS smartfone, no ne i za hrvatsko tržište. Ideja je da vas plate za trčanje ili zdrav način života, dok ono što zauzvrat trebate učiniti jest pustiti aplikaciju da stalno radi u pozadini te omogućiti GPS odnosno lokaciju.

Sve to odmaže bateriji mobitela, a ne bi li se tvorcima aplikacije ovaj model isplatio računaju na vaše podatke koje mogu koristiti za vlastita istraživanja ili ih prodavati trećim stranama. Inače, u osnovi je ova britanska aplikacija besplatna, no korake broji i mjeri samo na otvorenom, dakle vježbanje nije isplativo.   

Pogledajte i galeriju: Ovo je kuća B – u Hong Kongu su je proglasili najboljom na svijetu

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije