Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Stručni tim Infinitas Grupe zadužen za organizaciju WinDays Networka

wd-txt.jpg
import
17.04.2008.
u 12:47

Stručni tim Infinitas Grupe i ove će godine biti zadužen za upravljanje i organizaciju cjelokupnog WinDays Networka. Mrežna infrastruktura ove konferencije jedna je od ključnih infrastruktura konferencije te stoga zahtjeva izuzetno kvalitetno i profesionalno vođenje tima i implementaciju tehnologija.

Infinitas Grupa će u pet dana konferencije voditi tim od 50 stručnjaka zaduženih za rad WinDays Networka, a koji dolaze iz desetak hrvatskih tvrtki. Ovu prestižnu ulogu Infinitas Grupa obnaša već treću godinu zaredom, a ukazano povjerenje dokazuje stručnost i projektni pristup ovom zahtjevnom zadatku.

Denis Jašarević, direktor Infinitas Grupe istaknuo je kako su u tvrtki izuzetno zadovoljni što će cjelokupna poslužiteljska infrastruktura biti zasnovana na Microsoftovim rješenjima za virtualizaciju, koja su omogućila bržu izgradnju kompletnog sustava korištenjem manjeg broj fizičkih poslužitelja. Dodao je i kako je poboljšan nadzor mreže korištenjem novih Microsoftovih alata iz obitelji System Centar te smanjeno vrijeme oporavka sustava u slučaju pada nekog od dijelova.

WinDays Network se sastoji od šest ključnih dijelova: infrastrukture koja je podloga sustava, bežične mreže, sustava za ocjenjivanje predavanja i popunjavanje upitnika, IP telefonije, sustava za iznajmljivanje opreme te WinDays Portala – središnjeg mjesta svih posjetitelja konferencije. WinDays Communication Network - mreža od 64 osobna računala - i ove će se godine nalaziti u šatoru na terasi Kristalne dvorane hotela Kvarner, te će svim sudionicima konferencije omogućiti stalan pristup Internetu i pristup informacijama.

Direktor ovogodišnje Microsoft WinDays 2008 konferencije, Tihomir Cirkvenčić, naglašava kako je Microsoft i ove godine u Infinitas Grupi prepoznao strateškog i pouzdanog partnera, te im s punim povjerenjem prepustio vođenje projekta IT infrastrukture najveće poslovno-tehnološke konferencije.

Osim vođenja WinDays Network tima, stručnjaci Infinitas Grupe održat će pet predavanja u sklopu konferencije kojima će upotpuniti njezin sadržaj i još snažnije pozicionirati svoje djelatnosti. Od osnutka 2001. godine, Infinitas Grupa okuplja tim vrhunskih stručnjaka koji su obrazovanjem, uspješnim projektima i radom s nizom zadovoljnih korisnika ostvarili značajne poslovne rezultate i rast tvrtke.

Tvrtka izgrađuje informacijske sustave za kvalitetnije, sigurnije i brže poslovanje, a inovativnim rješenjima osigurava potpuno iskorištavanje informatičkih infrastruktura i maksimalnu raspoloživost sustava.

(PR)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije