Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNI INTERNET

Puno putujete? Dobro zapamtite mapu na kojoj se nalaze WiFi šifre zračnih luka

wifimapa
Foto: Screenshot
18.02.2017.
u 21:25

Kada osoba odabere zračnu luku klikom će dobiti uputu gdje da sjedi kako bi imali najbolji prijem Wi-Fi signala, a dobit će i druge instrukcije uključujući i šifre za pristup mrežama.

Zamislite da se nalazite negdje u nekoj zračnoj luci u inozemstvu i prisiljeni ste čekati let nekoliko sati. U tom slučaju većina ljudi će posegnuti za mobitelom kako bi 'ubila vrijeme'.

No, mobiteli neće biti pretjerano korisni ako nemate pristup internetu, a jednoj dobroj osobi palo je na pamet da napravi interaktivnu mapu na kojoj će biti zapisane sve šifre.

Bloger i inženjer za računalnu sigurnost, Anil Polat, autor je te mape koju redovito osvježava, ali i proširuje, javlja Mashable.

Kada osoba odabere zračnu luku klikom će dobiti uputu gdje da sjedi kako bi imali najbolji prijem Wi-Fi signala, a dobit će i druge instrukcije uključujući i šifre za pristup mrežama. Dobro zapamite u kojim zračnim lukama ćete boraviti pa proučite detalje i uživajte u besplatnom internetu.

>> Spremate se na poslovno putovanje? Donosimo vam 10 korisnih savjeta

>> Dobre vijesti za sve koji putuju i surfaju – Google nudi jeftini bežični internet

Komentara 1

GI
Gips
10:12 19.02.2017.

Nepotrebno, ili je free wifi ili se spojiš na aerodromsku mrežu i prijaviš se e-mailom i ponegdje se dobije sat vremena, a negdje je neograničeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije