Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idea Knockout

Prijavite se na natjecanje tehnoloških ideja i otputujte u Las Vegas na CES

18.05.2015.
u 16:55

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2015., ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg Idea Knockouta i sjajnog nastupa pobjedničkog startupa DivIT na ovogodišnjem CES-u, Bug je odlučio i ove godine upriličiti najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2015. tako će se održati 1. listopada 2015. u kinu Europa uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2016. te nešto još vrednije – izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom isključivo za najbolje svjetske startupe.

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2015., ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate potencijal za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja na web-stranici natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput slotova za nastup na Bug Future Showu 2016. ili uvrštavanja u hub:raum, poduzetnički inkubator Deutsche Telekoma.

Idea Knockout 2015. održat će se u generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Zagrebačka banka i Algebra. Radi se o tvrtkama koje i same na izrazito propulzivan i učinkovit način podržavaju domaće i regionalne mlade poduzetnike, bili oni startupi ili ne. Žiri Idea Knockouta 2015. ostat će neotkriven do samog održavanja natjecanja 1. listopada 2015., a nadzor nad regularnošću ovogodišnjeg natjecanja i ovaj će put obavljati veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2016. održat će se od 6. do 9. siječnja 2016. u Las Vegasu u SAD-u. Ne čekajte, ne dvoumite se, budite hrabri, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2016. te postanite globalna poduzetnička zvijezda!

>> Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije