Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Nova Viberova usluga oduševit će putnike, poduzetnike i dijasporu

Na lokalnom broju moći ćete primati pozive i SMS poruke, a sve po lokalnim cijenama, bez roaming naknada, bez obzira gdje se nalazili
09. travnja 2019. u 10:58 1 komentara 529 prikaza
Foto: Viber

Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging platformi, najavljuje uvođenje novog pretplatničkog servisa pod nazivom Viber Local Number. Nova opcija korisnicima omogućuje korištenje lokalnog telefonskog broja, koja omogućuje kontaktiranje osoba koje uopće ne koriste Viber.

smartphone TOP IZBOR Ovo su najbolje znanstvene i obrazovne aplikacije koje biste trebali imati

Na lokalnom broju moći će primati pozive i SMS poruke, a sve po lokalnim cijenama, bez roaming naknada, bez obzira gdje se nalazili.

Poduzetnici koji često posluju na međunarodnim relacijama svojim klijentima mogu ponuditi lokalni poslovni broj na koji ih se može slobodno kontaktirati iz bilo kojeg dijela svijeta, a putnici koji često odsjedaju u drugim zemljama zaista se mogu “osjećati kao lokalci”. U svakoj državi koju posjete mogu obavljati rezervacije smještaja, bookirati putovanja ili sređivati putne troškove, a sve jednostavnom upotrebom svojeg lokalnog broja. Pripadnici dijaspore svoj lokalni broj mogu poslati prijateljima i rodbini, kako bi održavali kontakt bez straha od velikih računa.

#StopRemovingIranianApps# Apple zabranio iranske aplikacije; ministar izveo narod na ulice Teherana

Viberova usluga lokalnog broja raspoloživa je globalno, a u početku će biti dostupna u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Kanadi. Ostale zemlje redovito će se dodavati u sustav u bližoj budućnosti. Korisnici lokalnog broja putem usluge će moći primati neograničen broj poziva i SMS poruka.

Kako bi se proslavilo pokretanje usluge, Viber je za prvih 10.000 novih pretplatnika u znak dobrodošlice osigurao cijenu korištenja lokalnog broja od samo 1.99 dolara, doživotno. Standardna cijena usluge iznosit će 4.99 dolara mjesečno, a krenut će se primjenjivati nakon što prvih 10.000 pretplatnika otvori svoj račun. Usluga može biti otkazana na mjesečnoj bazi, bez dodatnih naknada.

Facebook Facebook Evo kako možete otkriti koje aplikacije imaju pristup vašim informacijama

- Prioritet nam je korisnicima pružati nove i inovativne načine za komunikaciju i druženje i uvijek nastojimo biti relevantni u kontekstu njihovih potreba i želja - izjavio je Viberov CEO Djamel Agaoua. 

Viber Local Number usluga dostupna je za iOS i Android verzije Viberove mobilne aplikacije. Kako bi se pretplatili na Viber lokalni broj, korisnici u Viber aplikaciji trebaju posjetiti opciju “Više” i u sekundi ugovoriti broj.

 

 

 

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
Pogledaj sve komentare
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.