Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook

Evo kako možete otkriti koje aplikacije imaju pristup vašim informacijama

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
19.03.2018.
u 13:25

- Kad blokirate ili uklonite aplikaciju ili igru iz Centra za aplikacije ili postavki, one više neće moći pristupiti ikakvim informacijama o vama - navodi Facebook

Facebook se našao na udaru kritika nakon što je otkriveno da su tvrtka Cambridge Analytica i partneri prikupili podatke o oko 50 milijuna korisnika za ciljano oglašavanje.

Mnogim korisnicima ove društvene mreže skandal bi mogao biti poticaj da provjere svoje postavke za aplikacije kako bi bili sigurni da njihovi podaci nisu zloupotrebljavani.

Proces je vrlo jednostavan. Trebate otići na Postavke korisničkog računa pa Aplikacije, gdje možete odrediti koje aplikacije i na koji način imaju pristup vašim informacijama.

- Kad blokirate ili uklonite aplikaciju ili igru iz Centra za aplikacije ili postavki, one više neće moći pristupiti ikakvim informacijama o vama - navodi Facebook.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Facebook
1/30

Komentara 1

BL
bljak007
15:26 19.03.2018.

Pa to zna svaki kreten, kad nešto nemaš onda te ne može pratiti, ali u svakoj aplikaciji je još i sakriven mali dio koji i kad makneš aplukaciju, a on je i dalje u tvom mobaču, i koristi tvoje podatke i šalje ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije