Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupio udio u Gtokenu

Manny Pacquiao je postao tehno investitor

Mayweather, Pacquiao
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.06.2016.
u 15:05

Vjerujem da Gtoken tim ima poseban fajterski duh i da želi postati jak globalni igrač na gaming tržištu te sam ponosan što mogu biti dio tog tima - kazao je Pacquiao.

Manny Pacman Pacquiao, svjetski poznati filipinski, sada umirovljeni boksač, odlučio je investirati svoju zaradu. Tako je kupio udjel u gaming tvrtki Gtoken, čije je sjedište u Singapuru. Pacquiao je objavio da je kupio značajan udio u tvrtki koja proizvodi igre za mobitele. Kompanije je procijenjena za 60 milijuna dolara vrijednosti.

- Kao svjetski prvak i profesionalni sportaš i borac cijelog života znam kako izgleda odricanje ne bi li se uspjelo na globalnoj sceni. Vjerujem da Gtoken tim ima poseban fajterski duh i da želi postati jak globalni igrač na gaming tržištu te sam ponosan što mogu biti dio tog tima - kazao je Pacquiao koji je trenutačno drugi na Forbesovoj listi najbogatijih sportaša odmah iza glavnog mu konkurenta boksača Floyda Mayweathera.

Usto se pridružio sve većoj listi sportaša koji investiraju u tehno kompanije poput Davida Beckhama, engleskog nogometaša koji je investirao u MyEye, konkurenta Periscopea. Shaquille O'Neal, košarkaš primjerice, investirao je u Google još prije IPO-a, odnosno javne ponude dionica (2004.).

>>Manny Pacquiao: Ako dozvolimo istospolne brakove bit ćemo gori od životinja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije