Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon najtanjeg

Huawei predstavio Ascend D, najbrži smartphone na svijetu

jacko tribute
Foto: Reuters
1/2
27.02.2012.
u 13:51

Kako tvrdi Richard Yu, jedan od glavnih direktora u Huaweiju, Ascend D 49 je puta brži od drugih smartphoneova.

U siječnju je na Consumer Electronics Showu u Las Vegasu Huawei dobio nagradu za najtanji pametni telefon, a jučer je predstavio, kako tvrdi Richard Yu iz kompanije, najbrži smartphone – Huawei Ascend D, prenosi Reuters. Yu tvrdi da je Ascend D 49 puta brži od drugih smartphoneova.

Ascend D je 4,5-inčni smartohone sa zaslonom osjetljivim na dodir, koji se napaja 1,5 GHz četverojezgrenim procesorom, a operativni mu je sustav Android 4.0. Ima kameru od 8 megapiskela za videozapise kojima se mogu snimati 1080p Full HD snimke, a prednja kamera ima 1,3 megapiksela.

Debeo svega 8,9 mm, ima bateriju koja traje jedan do dva dana normalne upotrebe, a napravljen je tako da radi na ekstremno niskim temperaturama. Ascend D bit će dostupan na tržištu od travnja 2012. godine.

Komentara 4

IN
InfoMan
17:36 27.02.2012.

Molim te lijepo, 49 puta brzi od ostalih smartphonova! Ha ha ha ha. A s kojim su to usporedjivali? Lako moguce sa Ericssonom T800 :)

IN
InfoMan
17:51 27.02.2012.

\"Yu tvrdi da je Ascend D 49 puta brži od drugih smartphoneova.\" To uopce nije rekao vec da je 49% (POSTO) brzi od drugih telefona (baziranih na Tegra3 - Ausus Transformer Prime).

DO
dOox
21:16 27.02.2012.

Eee ako znate sta je quad-core onda mislim i da znate da je dosta brz. Toliko je jako i moje staro racunalo... Mislim ako se ne razumjete u te stvari onda nemate sta ovdje tvrdit kako je nemoguce da je tako brz... -_-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije