Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TORBA ZA GADGETE

Hrvatski Baggizmo krenuo u prikupljanje novca na Kickstarteru

Baggizmo
Foto: Mladen Šarić/Baggizmo
1/4
01.06.2015.
u 20:17

Ekipa ima 37 dana da na Kickstarteru prikupi ciljanih 35.000 dolara

Hrvatski startup Baggizmo danas je pokrenuo kampanju prikupljanja novca na popularnoj crowdfunding-platformi Kickstarter. Baggizmo proizvodi istoimenu mušku torbu namijenjenu svakodnevnom nošenju raznih mobilnih elektroničkih uređaja i ostalih sitnih predmeta. Torba se može neprestano nositi bez ometanja radnih aktivnosti, ugodna je za nošenje i omogućuje brzo rukovanje, tvrde autori.

Projekt je pokrenuo Ladislav Jurić, dok je dizajnerica Izvorka Jurić, njegova supruga, razvila brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda. Dizajn same torbe potpisuje studio Manufakturist, autor fotografija je modni fotograf Mladen Šarić, a kreativnu komunikaciju osmislio je Vanja Blumenšajn Señor.

Ekipa ima 37 dana da na Kickstarteru prikupi ciljanih 35.000 dolara, a dosad su došli do iznosa od 2600 dolara. Tržišna cijena Baggizma kretat će se oko 130 dolara, ovisno o modelu, dok će prvih 50 ljudi koji podrže kampanju imati mogućnost kupiti ga za 85 dolara.

>> Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru

>> Ovom mobitelu veličine kreditne kartice baterija traje 20 dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije