Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u hotelima

Sobarice primijetile uznemirujući trend među gostima

Sobarica
Foto: Thinkstock
21.02.2018.
u 13:24

Američki lanac hotela Wyndham zbog ovog je trenda pokrenuo inicijativu koju nagrađuje popustom.

Godišnji odmor trebao bi biti vrijeme za nas i obitelj, ali često nam to vrijeme ukradu mobiteli i ostali omiljeni uređaji.

Nedavno istraživanje američkog lanca hotela Wyndham pokazalo je da 54 posto djece smatra da njihovi roditelji prečesto gledaju u svoj mobitel, dok se njih 32 posto osjeća nevažno jer im je pozornost roditelja uskraćena zbog mobitela. 

Zbog toga je ova grupa hotela pokrenula inicijativu za kvalitetnije provođenje slobodnog vremena pa će obitelji koje se tijekom odmora odreknu mobitela dobiti popust, piše Independent. Ideja se pojavila kada je hotelsko osoblje primijetilo na koji način tehnologija utječe na kvalitetno vrijeme koje gosti provode zajedno kao obitelj. 

''Vidjeli smo roditelje kako trče na konferencijske pozive u predvorje, a neki hoteli morali su naručiti dodatne stolce uz bazene jer gosti manje plivaju, a više surfaju na mobitelima'', rekla je direktorica marketinga Noelle Nicolai

Gosti koji se odazovu inicijativi dobit će kutiju za zaključavanje svojih mobitela koja se neće moći otvoriti sve do kraja njihova odmora. Na kutiji je timer koji će odbrojavati vrijeme. Dio plana jest i obiteljima dati dodatne deke kako bi u sobama djeca mogla izgraditi ''tvrđave'', a gosti koji se drže dogovora dobit će pet posto popusta

Pogledajte i VIDEO: NAJBOLJI MOBITELI 2017.

Komentara 7

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:56 21.02.2018.

Deke su strateški bitni resursi za izradu tvrđava, stoga tu inicijativu podržavam. Nadam se da će i u EU biti sličnih mjera.

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
14:07 21.02.2018.

O članku sve pozitivno.... bez rasne i vjerske mržnje... uljudan i osjećajan.... nabijen emocijama....možda samo još neka igra za gej parove

Avatar mrTrobec
mrTrobec
17:06 21.02.2018.

To je žalosno,više nitko ne gleda sobaricama u stražnjice dok nsmještaju krevete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije