Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NAZIVI

Facebook radi izmjene u imenima popularnih aplikacija Whatsapp i Instagram

Foto: Pixabay
1/3
04.08.2019.
u 17:12

Facebook će sada na postojeće nazive dodati i ime svoje društvene mreže kako bi se naglasilo koji proizvodi i usluge su dio Facebooka.

Kako bi naglasio tko stoji iza popularnih aplikacija Whatsapp i Instagram, Facebook je odlučio učiniti male izmjene u njihovim nazivima pa će se tako uskoro one u trgovinama aplikacija zvati "Instagram from Facebook" i "Whatsapp from Facebook".

Ova odluka uklapa se u dugoročnu Facebookovu strategiju kojoj je cilj spojiti sve tri platforme u jednu, barem kada je riječ o mogućnostima komunikacije. Za korisnike će to značiti da bi kroz godinu dana trebalo postati svejedno koriste li neku ili sve tri aplikacije te koje od njih koriste njihovi prijatelji jer bi se trebalo moći razmjenjivati poruke i pozive s jedne na drugu aplikaciju, prenosi Bug.hr.

Informacija o preimenovanju stigla je od samih zaposlenika koji se nedavno o tome obaviješteni. Glasnogovornica Facebooka je tu informaciju potvrdila navodeći kratko da je se tom promjenom želi pojasniti koji proizvodi i usluge su dio Facebooka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije