Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽIVCIRAJTE DRUGE

5 iritantnih stvari koje ne smijete činiti na Facebooku

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
06.11.2014.
u 14:42

Facebook ima dobre i loše strane. Među lošima su iritantne navike nekih korisnika

Facebook je najpopularnija društvena mreža današnjice. Mnogima je iritantan i naporan, previše zabada nos u privatne stvari, no činjenica je da se njime mnogi od nas unatoč tome koriste.

Zašto?

Voljeli ga ili ne, morate priznati da Facebook katkada zaista može biti vrlo koristan. A s druge strane, postao je toliko sveprisutan da se neki njime moraju koristiti i zbog posla.

Facebook ima mnoge dobre strane, no ono što nije nimalo dobro jest onaj tip korisnika koji kao da si je zacrtao da svojim navikama što više iziritira sve ostale do te mjere da moraju pobjeći na MySpace. Nemojte biti jedan od takvih korisnika. Postoji više načina kako to možete učiniti, a za početak možete slijediti ove savjete:

>> Obitelj u šoku zbog fotografija koje je ubojica iz zatvora objavio na Fejsu

>> Vlada na Facebooku: Molimo vas da ne spamate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije