Naslovnica Tech/Sci SMART - Pogled u tehnološku sadašnjost i budućnost

12. Combis konferencija – neizostavno mjesto susreta ICT stručnjaka

Tradicionalna Combis konferencija CoCo18 održava se u Poreču od 23. do 25. svibnja pod pokroviteljstvom Večernjeg lista
26. travnja 2018. u 13:51 0 komentara 270 prikaza
Renee Saboti-Slovenc, direktorica Combis konferencije
Foto: PR

Dvanaesto izdanje Combis konferencije održat će se od 23. do 25. svibnja u Valamar Diamant hotelu u Poreču. Krovna je tema “Be there. Create value”, što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost inspirativnim predavanjima renomiranih govornika, IT predavanja, studije slučajeva kompanija čija su poslovanja unaprijeđena uz pomoć tehnologije, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu, ali i zabavi.

Zagreb: Danijel Čengija i Krunoslav Sabljak, razvojni inženjeri IT tvrtke Combis Combis Super je biti IT-jevac u domaćoj tvrtki

Combis konferencija već 12 godina zaredom u različitim predavanjima obrađuje najrelevantnije teme u ICT-u kako bi sudionicima približila najnovije tehnologije te otkrila načine kako da ih najbolje iskoriste u poslovanju i time postanu napredniji, fleksibilniji, konkurentniji i, u konačnici, poslovno uspješniji. Cilj je konferencije pokazati na koje sve načine tehnologija može biti okosnica novih poslovnih vrijednosti. Tako će se 12. Combis konferencija u nizu predavanja pozabaviti upravo vodećim trendom današnjice – digitalnom transformacijom.

Osim brojnih tehnoloških predavanja, Combis konferencija svake godine obogaćuje svoj sadržaj dodatnim aktivnostima kako bi sudionicima pružila drugačije konferencijsko iskustvo.

Ove su godine svi konferencijski sadržaji povezani gejmifikacijom, odnosno velikom nagradnom igrom – CoCo Quest. Sudionici konferencije tijekom sva tri konferencijska dana skupljat će bodove sudjelovanjem na predavanjima, CoCo mini događanjima, ispunjavanjem ankete i u brojnim drugim zabavnim sadržajima kako bi se još bolje zabavili, educirali, ali i iskusili nešto novo.

Što sve donosi 12. izdanje Combis konferencije najavila je Renee Saboti-Slovenc, direktorica Combis konferencije: “Combis konferencija se danas svrstava među najvažnije IT konferencije ne samo zbog više od 500 sudionika već i zbog različitih, pomalo nesvakidašnjih tema i značajnog poslovnog networkinga.

Želja nam je svake godine stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijskom iskustvo koje će u konačnici svakom sudioniku osigurati dodanu vrijednost.

Upravo zato ove godine snažniji naglasak stavljamo na gejmifikaciju ne bismo li i “igranjem” osigurali bolji doživljaj za sve sudionike, i to ne samo u neobveznom, relaksirajućem dijelu konferencije nego i u dijelu koji je posvećen stručnim IT temama. Vjerujemo da se samo stalnim propitivanjem i inovativnošću može zadržati jedna od čelnih pozicija na mapi IT konferencija.”

Večernji list medijski je pokrovitelj 12. Combis konferencije, a sve dodatne informacije o konferenciji možete potražite na službenoj stranici Combis konferencije.

Zagreb: Programeri IT tvrke Combis Neostartup Hackathon im je donio izazovan posao u Combisu i rad na superprojektima IT rješenja olakšavaju svako poslovanje, naravno, odaberete li pravo i korisno IT rješenja Ispitali smo članice CISExa i njihove klijente kako im IT proizvodi pomažu u poslu Mladen Maras Fondovi EU Može li EU regulativa pratiti tempo ICT-a?
Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.