Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.02.2010. u 18:36

Siniša Cmrk, bivša nacionalna TV zvijezda, danas prodaje posuđe u jednom zagrebačkom trgovačkom centru, javljaju mediji analizirajući uspone i padove u njegovoj karijeri.

Javnosti je ipak ostalo nepoznato da je nekad popularni voditelj razvrgao brak s glazbenicom Ljerkom Očić. Cmrk je, prema Jutarnjem, jednog dana, ničim izazvan i bez riječi objašnjenja, ustao od stola za obiteljskog ručka i više se nikad nije vratio. Svaka je sličnost s ponašanjem bivšeg premijera Ive Sanadera slučajna.

Neispunjena želja: Predsjednik Mesić žali za engleskom kraljicom

Stjepan Mesić, predsjednik RH, u oko 250 putovanja obišao je više od šezdeset zemalja svijeta. Jedino mu je, kaže, žao što nije ugostio englesku kraljicu. A kada bi je i ugostio kad je stalno bio na putu.

HT vježba strogoću: Ovrha imovine zbog kune i devedeset lipa lažnog duga

Mladen Strenja, umirovljenik iz Debeljaka, bio je s pravom ljutit kada mu je ovih dana na mirovinu sjela ovrha HT-a od 945 kuna, piše Slobodna. Kako je imao potvrde da je sve račune podmirio, tražio je objašnjenje, ali su mu najprije rekli da je dužan kunu i devedeset lipa, a potom ipak priznali da je čak u plusu. Novac mu još nisu vratili jer kažu da ne znaju na koji broj. Ali je zanimljivo da su znali s kojeg broja trebaju provesti ovrhu.

Procurila tajna: Kalmeta zvao Pukanića prije atentata
Božidar Kalmeta trebao se naći s Ivom Pukanićem neposredno prije atentata u listopadu 2008. Ministar je kasnio više od sat vremena, a onda se telefonski ispričao Pukaniću, koji je potom krenuo na parkiralište u tragičnu smrt. O ovom neobičnom detalju, koji prema rezultatima istrage gotovo sigurno nema izravne veze s ubojstvom, do sada su iz nepoznatih razloga šutjeli i policijski istražitelji i novinari koji su znali nešto o tome. Informacija je procurila u javnost zahvaljujući novom hrvatskom magazinu "In medias res", odnosno Jasni Babić, novinarki Globusa (prije Nacionala), koja je prepričala neobičan događaj.

Komentara 3

NE
neni
09:30 09.02.2010.

Za nove novine treba i nova informacija...tak \' sad bar znam da postoji magazin \"In medias res\" A ....Mesić ..pa to kaj nije ugostio englesku kraljicu to je fakat \"šteta\",,to bi puno mi u HR imali \"koristi\" A ..Cmrk jee ipak drugaćiji od Sanadera..on se nije pokušao vratiti!

DO
doktorica
08:20 09.02.2010.

Pa šta ako prodaje suđe,neka radi bilo što bolje da radi nego da \"visi\" na birou za zapošljavanje.

OB
-obrisani-
13:39 16.02.2010.

vjerujem da je pukanić toga dana pričao bar sa 50 osoba ali bolesni licemjeri su pustili u javnost da se čuo sa kalmetom kao da je to uopće bitno i tu je ta stvar taj jadni pamfletić je preslika našeg novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?