Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
salve optužbi

Žestoke kritike za Freemana nakon otvaranja SP-a: 'Ne mari za mrtve radnike i voli samo novac'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/30
20.11.2022.
u 21:59

Brojni negativni komentari pljuštali su po društvenim mrežama, Freeman nije oduševio svojim nastupom

Slavni glumac Morgan Freeman zaradio je brojne kritike na društvenim mrežama nakon što je imao uvodni govor prilikom ceremonije otvaranja SP-a. 

Freeman je u svom govoru pod nazivom 'The Calling' rekao gledateljima da 'smo se svi okupili ovdje u jedno veliko pleme', ali njegova izvedba s najmlađim ambasadorom nekog SP-a Ghanim al Muftahom, nije izazvala oduševljenje.

>> VIDEO: Šibenski 'manekeni'! I ove preslatke medjvediće ulovila je navijačka groznica

Dapače, korisnici mreža su ogorčeni činjenicom da je otvorio kontroverzni Mundijal koji krši ljudska prava i slobode. 

- Pa zar Morgan Freeman ne mari za mrtve radnike migrante? Ili samo jako voli novac.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - November 20, 2022 Morgan Freeman and Ghanim al Muftah during the opening ceremony REUTERS/Kai Pfaffenbach Photo: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS

- Jako sam razočaran što te vidim na ceremoniji otvaranja Svjetskog prvenstva. Kako bi uopće mogao podržati takve kršitelje ljudskih prava i korumpirane ljude koji te plaćaju (FIFA/Katar)? Nemaš morala ili je to samo novac?

- Morgan Freeman je dokaz da nitko nije iznad novca homofobnih autokrata - samo su neki od negativnih komentara na račun poznatog glumca. 

 

 

>> VIDEO: Ovih 11 sekundi dokaz je zašto je Luka Modrić najbolji na svijetu, ovakav igrač jednom se rađa...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 
Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
01:45 21.11.2022.

Sad ste se sjetili pljuvati o njemu, što ste vi mediji radili do sada i ne samo o stradalim radnicima nego i o načinu kako je Katar uopće mogao dobiti organizaciju prvenstva?

DU
Deleted user
05:20 21.11.2022.

Meni je Freeman simpatičan dečec.

DU
Deleted user
23:25 20.11.2022.

Uopće mi nije jasno ovo "buđenje svijesti" sada?Pa cijeli profi nogomet se vrti oko kriminala i korupcije! Abramović, Mamić u nas, nekakvi klubovi krvavih oligarha i mafijoza iz Moldavije,Azerbajdžana u Ligi prvaka...novci katarskog šeika u PSGu itd.itd.itd...Smiješni su ti borcii "za ljudska prava" na Zapadu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije