Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ MOSTARA

Zdravko Mamić: Uskoro odlazim u Srbiju, pozvao me Aleksandar Vučić

Armin Durgut/PIXSELL
21.03.2021.
u 16:26

- Nikada mi nije drago kada srpski klub ispadne iz Europe. Veliki sam navijač bio Zvezde protiv Milana i govorio sam da će ili proći ili ispasti 'tijesno'. Moram ovo reći, Zvezda je opljačkana u Milanu

Zdravko Mamić u razgovoru za B92 je iz Mostara prokomentirao presudu Vrhovnog suda po kojoj mora u zatvor zbog izvlačenja novca i Dinama.

- Obitelj Mamić drugačije živi, zato su došli uspjesi. Neviđena ljubomora, jal i zavist dolaze od političara, njihovih interesa, kao i interesnih grupa koji žele da uzeti Dinamo i naravno kriminalnih grupa u sprezi s politikom - rekao je Mamić koji se osvrnuo na uspjeh Dinama.

- Pa to je melem za moju dušu. Ovaj zločin koji provode prema meni dosad nezapamćen u povijesti čovječanstva. Takvu montažu i želju da se uništi moralna obitelj nisam vidio. Moje djelo je takvo da ga nitko ne može uništiti.

Kaže da navija za sve klubove iz susjedstva.

- Naravno da volim Hrvatsku, Dinamo, ali volim i sve srpske klubove i uvijek navijam za njih kada igraju protiv ostatka Europe. Isto tako i za slovenske, klubove iz BiH, Sjeverne Makedonije. Pa to su sve ljudi koji su u istoj državi.

Zatim se osvrnuo na Crvenu zvezdu.

- Nikada mi nije drago kada srpski klub ispadne iz Europe. Veliki sam navijač bio Zvezde protiv Milana i govorio sam da će ili proći ili ispasti 'tijesno'. Moram ovo reći, Zvezda je opljačkana u Milanu i oni koji su dijelili nepravdu su štitili europske interese. Pa ljudi, Zvezda bi sada s Dinamom bila u četvrtfinalu Lige Europe. Slobodno kažem – to joj je onemogućeno.

U dobrim je odnosima s ljudima iz Srbije, posebno s generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem. Također, kaže da bi uskoro trebao biti gost Aleksandra Vučića u Srbiji.

- Svaki put poslije europskih utakmica dva tima, nekoliko sekundi po završetku, Terzić i ja čestitamo jedan drugome na rezultatu. Također, prije dva mjeseca me je zvao Aleksandar Vučić i obećao da će biti domaćin u jednom beogradskom restoranu. Čekam da formalno budem njegov gost. Vučić ima poštovanje prema mom radu, nogometni je čovjek, a i bezbroj puta me je hvalio. Sada čekam njegov poziv i nadam se da će učiniti to najskorije.

>> Pogledajte i konferenciju za medije Zdravka Mamića

Ključne riječi

Komentara 94

5S
505.scrtom
17:46 21.03.2021.

nije bitno kuda ide, može i do obale slonovače,on ima barem muda otvoreno govoriti, bitno je da i dalje odkucava kumove i pomoćnike,pogotovo one u krivosuđu koji i dalje besramno i domoljubno pljačkaju u pozadini

MU
Mud
18:10 21.03.2021.

kako se prave vijesti od ničega,čim se spomene riječ na S. u isto vrijeme se prekidaju pressice kad navedeni javno i direktno priča o korumpiranom pravosudju i ucjenama sudaca.

RO
roland
17:47 21.03.2021.

Ono što je napravio Ivo Josipović, to su bedastoće, jedina osoba koja dobije najgledanije termine u Hrvatskoj, BiH i Srbiji bit će Zdravko Mamić. Postao je jači političar od mnogih drugih kojima je to posao. Nije nemoguće da suci završe u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije