Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO USPJEH

Napadač Dinama progovorio o Mamićima: 'Mnogi će mi zamjeriti ovo što kažem'

Komnen Andrić
Marko Lukunic/PIXSELL
20.03.2021.
u 20:31

- Sve je posloženo savršeno, a ja se volim našaliti i kad me pitaju kako je u Dinamu - ja kažem kao u Real Madridu, iako nisam bio tamo, ali ne znam što može biti bolje.

Komnen Andrić, srpski napadač Dinama koji je na posudbi u ruskoj Ufi, progovorio je o velikom uspjehu plavog kluba.

- Vjerojatno će mi mnogo ljudi zamjeriti na ovome što ću reći, ali za uspjeh Dinama su najviše zaslužni Zoran i Zdravko. Naravno uz igrače - rekao je Andrić za Mondo.

Sve se to dogodilo samo tri dana nakon pravomoćne presude Mamićima po kojoj moraju u zatvor.

- To što se događa s mojim bivšim trenerom Zoranom i predsjednikom Zdravkom ne želim komentirati jer nije vezano za nogomet. No, moram reći da sve zasluge idu njima dvojici - rekao je Andrić i nastavio:

- Dvije godine sam bio u klubu i vjerojatno ću nastaviti igrati za njih. Svi igrači su selektirani na najbolji mogući način, sve je savršeno, od ulaska na stadion, higijene... Ma svake sitnice. To nije slučajno, godinama se to gradi, nije slučajno Dinamo tu gdje je . Nije slučajno što prodaju igrače za toliki novac u takve klubove, nije slučajno što je na SP-u za Hrvatsku igralo 14 igrača koji su poniknuli u Dinamu.

Zatim je naglasio:

- Sve je posloženo savršeno, a ja se volim našaliti i kad me pitaju kako je u Dinamu - ja kažem kao u Real Madridu, iako nisam bio tamo, ali ne znam što može biti bolje.

Je li mu žao što sada nije u Dinamu?

- Otišao sam u Rusiju da bih igrao i promijenio sredinu, volio bih naravno da sam tamo, ali nije to bilo kajanje zbog odlaska. Oni su inzistirali na mom ostanku u Dinamu, nisu bili za to da odem, ali ja se ne kajem se ni zbog čega i srce mi je puno zbog rezultata koji su napravili - rekao je Andrić koji se nakon utakmice čuo s igračima Dinama.

- Vjerujte mi da sam imao adrenalin kao da sam i ja igrao, stalno ponavljam - meni nigdje nije bilo ljepše nego u Dinamu. To zaista govorim bez ikakvog ustručavanja. Osjetio sam se kao da sam ja bio na toj utakmici jer taj tim krasi nevjerojatno zajedništvo, nema odskakanja ni jednog pojedinca i to je ključno zašto su napravili najveće čudo u povijesti kluba.

>> Pogledajte kako je Mourinho ušao u svlačionicu Dinama

Ključne riječi

Komentara 75

ED
europski dinamo
20:55 20.03.2021.

Ne razumijem zašto bi ti netko zamjerio ako kažeš istinu?

AN
Anemija
21:56 20.03.2021.

Naravno da su Mamići zaslužni, to svi znaju, samo neki se srame priznati.

KE
keckin37
22:55 20.03.2021.

Kod nas jos vlada komunisticka diktatura. Uspjesne u zatvor. Nesmije biti bogatih. Svi moraju biti siromasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije