Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obraćanje javnosti

Mamić: Cvitan želi uništiti mene i Dinamo, ali mu poručujem da neće uspjeti

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/17
03.03.2018.
u 13:04

- Ovo je bitka svakog građanina Hrvatske, a ne bitka Zdravka Mamića.

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić danas točno u podne održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o procesima koji se vode protiv njega, o Luki Modriću, Dinamu...

- Ovo je bitka svakog građanina Hrvatske, a ne Zdravka Mamića. Imamo preko 300 tisuća blokiranih, a vi plaćate moje suđenje koje je montirano, počeo je Mamić pa dodao:

- Znam da je nekima fora proganjati Zdravka Mamića. Nekima je fora proganjati i Luku Modrića.

Osvrnuo se na skupštinu Dinama i zahvalio svima jer su ga podržali, pa se vratio na suđenje.

- Preko 80 svjedoka je zasad bilo, a nitko, ali baš nitko mene nije teretio ni za što. Dinko Cvitan vodi privatni rat protiv Mamića, Dinama i hrvatskog nogometa.

 

- Oni ne biraju sredstva da okaljaju ugled jednog tako časnog čovjeka i čudesnog igrača kao što je Luka Modrić. Pa, ljudi, što je on to krivo rekao? Što je on promijenio? On nije mijenjao iskaz!

- Državno odvjetništvo, na čelu s Cvitanom, provodi najveće bezakonje u povijesti jedne suverene države. Organ koji je među najvažnijim u državi prvi je koji po masu stvari krši propise. Dozvolio je da državu zastupaju nezakoniti tužitelji. Moj odvjetnik i ja smo krenuli u tu bitku za dobrobit svih vas. Dokazat ćemo da je ovo najveće bezakonje, rekao je Mamić te pokazao nekoliko dokumenata na kojima su mišljenja pravnih stručnjaka koji se slažu da u njegovu slučaju postupak vodi nezakoniti tužitelj.

Savjetnik Dinama onda je malo pričao o sebi.

Zdravko Mamić
1/17

- Netko će reći: Gledaj ovog luđaka, priča gluposti." Ali ja mislim da nisam blesav, da nisam glup. Ja sam najhumanija osoba koja postoji, nema tog kome ja nisam pomogao.

- Moj proces je kontaminiran. Nadam se da će se naći netko pametan u Hrvatskoj i da će obustaviti postupak. Jer ako se to ne dogodi, onda će to učiniti Europski sud za ljudska prava.

Komentara 173

JO
jomarkic
12:47 03.03.2018.

Pogledajte ove dežurne partijske komentatore opsjednute Mamićem, nemaju ni jedan argument, samo ponavljaju kriminalac, pa dajte recite što je to u slučaju Mamić kriminalno, na sudu svi svjedoci DORH-a Mamića za ništa ne terete. Mamić je čist ko suza, to bude utvrdio ili domaći sud ili sud u Strasbourgu, a svi oni koji stoje iza progona Mamića će zbog zlouporaba ovlasti, kršenja zakona i izmišljenik konstrukcija završiti tamo gdje su mislili Mamića smjestiti. Na Mamićevoj strani su zakon jer je radio po zakonima.

JO
jomarkic
12:42 03.03.2018.

Slušam Mamića iza kojeg stoje najbolji odvjetnici u Hrvatskoj poput Veljka Miljenića koji ima pravno znajne i zakone u malom prstu, i Mamić s argumenitma lakoćom sve elaborira i samo bi se nadodao da je DORH s Cvitanom leglo neprofesionalnosti,ti, političke obojenosti i selektivnog rada! Ovo što rade Modriću je zlouporaba ovlasti, izopačeno tumačenje zakona i pravni manevar DORH-a koji je očajan jer im se optužnice raspadaju i ova će završiti odbacivanjem jer je obična konstrukcija. Oni Modrća optužuju za lažno svjedočenja, a DORH je taj koji lažno optužuje i konstruira. Koliko je Cvitan u službi SDP-a i Milanovića najbolje se vidi na ovim primjerima: uđe u DORH Mladen Hrgarek, želi biti svjedok pokajnik i opisuje kako je izvlačio novac za Milanovića iz SDP-a, Cvitan sve sabotira, kod ids-ovca Veljka Ostojića DORH ne vidi ništa sporno u kupoprodaji atraktivnog zemljišta u Balama, a u čiju su kupnju, urbanizaciju i prodaju uključeni članovi njegove obitelji. Zaradili 20 milijuna kuna i DORH veli nema optužnice. DORH odbacuje prijavu protiv Lalovca, odbacije tajnu snimku za zlostavljanje supruge, u slučaju Tomašević reagira ekspresno. Ana Mirčeta je smjenjena zbog otkrića da je tvrtka u vlasništvu kuma Kreše Milanovića poslovala s jednom od fiktivnih tvrtki koje su sudjelovale u lancu kružnih prijevara fiktivnom trgovinom zlato, Kajkić smjenjen jer istražuje ovčaru. Cvitan služi partiji i njihovim interesima, on treba biti predmet istraga!

Avatar navijač
navijač
12:30 03.03.2018.

Cvitanu bi bilo pametnije da počne vaditi iz ladice predmete koji tu stoje godinama jer se štiti četnike i kriminalce, a nogomet nek prepusti nekom pametnijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije