Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN S 5000 EURA

VIDEO Rukometaš Crne Gore prišao navijačima pa pljunuo na njih! "Oni su prvo pljunuli mene"

Foto: Arhiva
1/2
16.01.2022.
u 22:22

- Cijenim makedonsku publiku, njihovu povezanost s reprezentacijom i klubovima, ali ovi pojedinci nisu navijači.

Crna Gora pobijedila je Sjevernu Makedoniju 28:24 u drugom kolu skupine A Europskog rukometnog prvenstva, ali priča dana bilo je prostačko ponašanje crnogorskog reprezentativca Marka Lasice koji je u trenucima slavlja odlučio pljuvati po navijačima suparničke momčadi.

- Učinio sam što i oni meni pa odgovorio pljuvanjem na pljuvanje - bilo je prvotno opravdanje Lasice.

Sreća pa je osiguranje ipak bilo hladnije i staloženije, a može se reći i pametnije, pa se spriječio daljnji incident.

Foto: Arhiva

Kako god, Lasica je završio s 5000 eura kazne i 2000 eura uvjetno u sljedeće dvije godine. Ima sreće da nije kažnjen neigranjem u narednoj utakmici ili utakmicama. Sve to ga je ponukalo da razmisli i ispriča se.

- Cijelu utakmicu su me gađali kovanicama i pljuvali, a nakon utakmice jedan tzv. navijač me pljunuo iz blizine. Uzvratio sam, pogriješio i zato se ispričavam. Cijenim makedonsku publiku, njihovu povezanost s reprezentacijom i klubovima, ali ovi pojedinci nisu navijači. Vujovića su pogodili bocom s tribina. Međutim, moja reakcija je za osudu i ispričavam se za nekorektan potez - kazao je Lasica.

Sjeverna Makedonija je ispala s prvenstva, a Crnogorci će se u posljednjem susretu boriti sa Slovencima za prolaz. Danci su maksimalni s četiri boda iz dvije utakmice i gol razlikom +20.

 

Komentara 1

DO
DonQuijote
22:59 16.01.2022.

Srpska posla. Taj nije crnogorac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije