Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN SPORTAŠ

VIDEO Ronaldo je svijet za sebe: Ima 36 godina, a pogledajte što je napravio

Portugal - Germany
Foto: Christian Charisius/DPA/PIXSELL
1/2
20.06.2021.
u 13:00

Fenomenalni Portugalac dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca s Patrikom Schickom iz Češke, koji je također zabio tri u dvije utakmice.

Cristiano Ronaldo ima 36 godina, ali na njegovoj se igri to ne vidi jer izrazito brine o svom tijelu, što je ponovno došlo u prvi plan sa "slučajem Coca-Cola".

Ali, on i u praksi pokazuje o čemu se točno radi kad netko njeguje zdrav način života i fanatično ne odstupa od njega.

Protiv Njemačke je zabio vodeći pogodak u 15. minuti, ali do njega je došao nakon sprinta od 80 metara. I ne samo to, u obrani je očistio loptu glavom nakon ubačaja Tonija Kroosa iz kornera te samo 14,2 sekunde kasnije zabio je gol.

Nažalost po njega, Njemačka je pobijedila 4:2, a Portugal je zabio čak dva autogola. Treba napomenuti i da je Ronaldo asistirao Joti kod drugog gola.

Fenomenalni Portugalac dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca s Patrikom Schickom iz Češke, koji je također zabio tri u dvije utakmice.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Komentara 9

D3
dylan 3
14:12 20.06.2021.

Nekad mi ide na živce ali toliko godina biti vrhunski igrač on Messi to se više niti u jednom sportu u povijesti se neće ponoviti. Respect za obadvojicu trgali su ih gazili a oni i ovakvom sportu gdje je grubostost na razini ragbija a fizičke na razini najboljih svjetskih atletičara stvarno ne stvarno u njihovim godinama

DU
Deleted user
14:31 20.06.2021.

Respekt!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:39 20.06.2021.

jednom rječju - velikan. On je ne samo najveći nogometaš našeg vremena (uz Messija..., iako mi je Ronaldo mrvicu "draži"), nego je on već postao i institucija. Fenomen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije