Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla kazna

VIDEO Ragbijaš udario suca i dobio deset godina suspenzije

Ragbi
Foto: Reuters/Pixsell
07.09.2017.
u 18:32

Mladi ragbijaš se nakon utakmice ispričao sucu, javno izrazio žaljenje, ali vodstvo lige nije imalo milosti

Mladi australski ragbijaš Mark Meafua (18) suspendiran je na deset godina zbog udaranja suca za vrijeme utakmice.

Meafua je kažnjen i sa 2,500 dolara, dodatnih deset utakmica kazne, a protiv njega je pokrenut i sudski postupak zbog nasilja.

Meafua, koji je član momčadi Maitland Blacks udario je suca u trenutku dok se ovaj spremao pokazati mu crveni karton zbog grube igre. 

- Ovako nešto nismo vidjeli više od 30 godina. Svi smo u šoku. Nikome nije jasno zašto je Meafua to napravio - kazao je čelnik Newcastle and Hunter Rugby Union (NHRU) Andy Fairfull.

Mladi ragbijaš se nakon utakmice ispričao sucu, javno izrazio žaljenje, ali vodstvo lige nije imalo milosti. 

- Neprihvatljivo je verbalno ili fizički zlostavljati suca - poručili su iz NHRU-a dodavši kako će kažnjenom ragbijašu pružiti potporu i pomoć kako bi prošao rehabilitaciju na nekoj od radionica za suzbijanje nasilja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije