Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ

VIDEO Pogledajte čudesnu asistenciju novog aduta Hrvatske uoči Svjetskog prvenstva

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
05.11.2022.
u 22:02

Prednost od dva pogotka RB Salzburg je stvorio u prvom poluvremenu. Prvi pogodak gosti su dali u 17. minuti. Strijelac je bio Okafor, a asistent hrvatski nogometaš Luka Sučić

U ogledu 15. kola austrijske Bundeslige nogometaši RB Salzburga su upisali novu pobjedu te su u gostima pobijedili Wolfsberger 2-1.

Prednost od dva pogotka RB Salzburg je stvorio u prvom poluvremenu. Prvi pogodak gosti su dali u 17. minuti. Strijelac je bio Okafor, a asistent hrvatski nogometaš Luka Sučić.

14.08.2022, Red Bull Arena, Salzburg, AUT, 1. FBL, FC Red Bull Salzburg vs RZ Pellets WAC, Grunddurchgang, 4. Runde, im Bild Luka Sucic (FC Red Bull Salzburg) // during the Admiral Bundesliga, 4th round match between FC Red Bull Salzburg and RZ Pellets WAC at the Red Bull Arena in Salzburg, Austria on 2022/08/14. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Stefan Adelsberger Photo: EXPA/ Stefan Adelsberger/EXPA
Foto: EXPA/ Stefan Adelsberger

Sučić je Okafora pronašao iznimnim dalekim dodavanjem koje je moralo biti precizno u centimetar kako bi pronašlo svoju metu, a u tom naumu je novi hrvatski A-reprezentativac i uspio, i to vanjskim dijelom kopačke. Asistenciju pogledajte OVDJE.

U 42. minuti Adamu je povećao na 2-0, dok je domaći sastav do kraja tek uspio smanjiti, a strijelac je bio Malone petnaest minuta prije kraja. Sučić je za austrijskog prvaka odigrao cijelu utakmicu, dok je Roko Šimić za goste u igru ušao u 86. minuti.

RB Salzburg je prvi na ljestvici, ima 36 bodova, odnosno pet više od Sturma koji ima utakmicu manje.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:15 06.11.2022.

Takvih "čudesnih" dodavanje je barem 100 u jednom kolu odigranom u svim ligama u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije