Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI SU

VIDEO Počinje rukometna groznica: Kauboji doputovali u Szeged

Zagreb: Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije
Bruno Fantulin/PIXSELL
11.01.2022.
u 17:38

Nažalost, korona je ostavila traga na leđima kapetana reprezentacije Domagoja Duvnjaka i on će u Hrvatskoj nastaviti terapiju, a reprezentaciji se priključiti kasnije

Tri, dva, jedan... Počinje Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj. To je 15. po redu natjecanje najboljih europskih reprezentacija, a iako su mnogi zazivali njegovo otkazivanje, ono će se ipak održati od 13. do 30. siječnja ove godine.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija u kasnim poslijepodnevnim satima doputovala je u Mađarsku gdje je očekuje nastup na Europskom prvenstvu. Prvu utakmicu Hrvatska će igrati u Szegedu, 13. siječnja 2022. godine protiv Francuske.  


 

Ozljeda Luke Šebetića, umjesto kojeg je uskočio Šime Ivić, pa korona virus koji je pogodio dva najbolja hrvatska igrača, kapetana Domagoja Duvnjaka i Luku Cindrića te lakša ozljeda Marka Mamića, dobrim dijelom su poremetili pripreme u Osijeku. Kako je situacija s Duvnjakom i Cindrićem bila dosta neizvjesna, reprezentaciji se naknadno priključio i Tin Lučin. 

Zeleno svjetlo epidemiologa danas se upalilo za Domagoja Duvnjaka, ali je Luka Cindrić i dalje pozitivan i do daljnjega ostaje u Osijeku u izolaciji. Nažalost, korona je ostavila traga na leđima kapetana reprezentacije Domagoja Duvnjaka i on će u Hrvatskoj nastaviti terapiju, a reprezentaciji se priključiti kasnije. Stoga, izbornik Hrvoje Horvat je odlučio u Mađarsku voditi svih 19 igrača koje je imao na raspolaganju tijekom priprema. Pri tome će ih, jasno je, danas u autobusu za Szeged biti 17.

Komentara 1

Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
17:48 11.01.2022.

Hoće li biti cijepljenja protiv "rukometne groznice"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije