Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED ENGLESKU

VIDEO Petković otkrio kako se snašao u ulozi oca, a osvrnuo se i na kritike

Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju
Srecko Niketic/PIXSELL
10.06.2021.
u 12:54

"Možda nisam u golgeterskoj formi, koja se najviše očekuje, ali mislim da imam sve predispozicije odigrati dobar nogomet", najavio je Petković

Vatreni su u posljednjoj provjeri za EURO 2020 poraženi kod Belgije u Bruxellesu (1:0), a Bruno Petković zaigrao je u samom vrhu napada. Neki misle kako nije baš uspješno apsolvirao zadatke u toj utakmici, ali je Bruno rekao:

"Bez obzira na komentare, izbornik mi je ukazao na dosta stvari koje su bile dobre, kao i na neke pogreške. Možda nisam u golgeterskoj formi, koja se najviše očekuje, ali mislim da imam sve predispozicije odigrati dobar nogomet", najavio je.

Medijski napisi često ga stavljaju u ulogu Marija Mandžukića, koji je odlično odigrao Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, kada je Hrvatska ušla u finale.

"Osjećam odgovornost, ali odgovornost ne treba pretvoriti u pritisak ili tremu, od toga nemam ništa pozitivno. Neovisno o najavama, izbornik odlučuje tko će biti prvi izbor. Konkurencija je odlična, pogotovo kada vidim kako svi zajedno radimo na treninzima", istaknuo je Petković.

Bruno Petković dobio je i dijete nedavno sa bivšom suprugom Jerka Leke, Ivom Šarić.

"Promijenile su se neke perspektive i teme za razgovore. Dijelimo savjete jedni drugima. Mnogi su otvorili novo poglavlje u životu. Smireno i koncentrirano možemo dočekati utakmice", rekao je Petko.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije