Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI DONIJETI SREĆU?

Vatrenima je tamni komplet nosio sreću u Rusiji, evo u kojim će dresovima večeras igrati

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
27.11.2022.
u 10:39

Ostaje za vidjeti hoće li nam nova garnitura donijeti sreću.

Hrvatska i Kanada igraju večeras od 17 sati utakmicu drugog kola skupine F. Na stadiona Khalifa International odigrat će se tako ključni dvoboj dosadašnjeg dijela prvenstva jer Hrvatskoj je pobjeda imperativ budući da iz prvog susreta nosi samo jedan bod, a u sljedećem kolu protivnik je opasna Belgija.

Vatreni su prije četiri godine u Rusiji samo dvije utakmice odigrali u prvoj garnituri prepoznatljivih dresova, protiv Nigerije i finale s Francuskom. Kvadratići nam za kraj nisu donijeli sreću.

23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Dejan Lovren, Fernando Rapallini Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Andrej Kramaric, Luka Modric, Marcelo Brozovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

No, u Kataru će Hrvatska sve tri utakmice grupne faze odigrati u kvadratićima. Razlog je, između ostalog, i taj što na novim dresovima, koje su naši reprezentativci predstavili protiv Danske prije dva mjeseca, prevladava bijela boja pa mogu igrati protiv reprezentacija koje imaju crvene dresove. A to su upravo Maroko, Kanada i Belgija. 

Ostaje za vidjeti hoće li nam nova garnitura donijeti sreću.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Atmosfera s ulica Dohe uoči utakmice Hrvatska - Kanada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije