Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
3. KOLO HNL-A

Hajduk nije uspio slaviti, Slaven Belupo osvojio bod na Poljudu

Hajduk nije uspio slaviti, Slaven Belupo osvojio bod na Poljudu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
29.08.2020. u 21:56

U susretu 3. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu igrali 2-2 (0-1).

Poveli su gosti preko Krstanovića (38-11m), Hajduk je u nastavku preokrenuo golovima Diamantakosa (51) i Gyurcsa (65), da bi za konačnih 2-2 zabio Bačelić-Grgić (70).

Slaven Belupo je do prednosti stigao u završnici prvog poluvremena kada je udarac Bogojevića prema vratima Hajduka pogodio u ruku Vuškovića, pa je sudac Batinić pokazao na bijelu točku. Zanimljivo, nakon dosuđenog kaznenog udarca trener gostiju Stipić odlučio se na izmjenu te je u igru uveo veterana Krstanovića koji je bio siguran izvođač najstrože kazne.

Hajduk je uspio poravnati preko svog ovoljetnog pojačanja, grčkog napadača Diamantakosa koji se upisao u strijelce u svom debiju za splitski sastav. On je u 51. minuti udarcem sa 17-18 metara pogodio sam donji lijevi kut gostujućeg gola.

Do preokreta Hajduk je stigao u 65. minuti iz vrlo jednostavne akcije, Posavec je ispucao dugu loptu, stoper Slavena je glavom poslao loptu prema svom golu, do nje je stigao Gyurcso te obišao Filipovića na vratima Slavena i pogodio mrežu.

Ipak, samo pet minuta potom gosti su izjednačili na konačnih 2-2, Bačelić-Grgić je nakon udarca iz kuta bio najviši pred golom Hajduka i glavom s pet metara pogodio mrežu iza Posavca.

Drugi Hajduk sada ima sedam bodova, dva manje od vodeće Gorice, a jedan više od Dinama i Rijeke s tim da Dinamo ima utakmicu manje, dok je Slaven Belupo sedmi s dva boda.

Neposredno prije početka utakmice Hajduk je objavio kako je jedan njegov igrač zaražen koronavirusom, no susret je ipak odigran.

Komentara 9

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:37 29.08.2020.

3 dalmatinca u sastavHajduka , za 5 mjesto HnL pola ekipe stranaca , Hajduk vise ni golmana ne moze proizvest , a nekad su igrali ligu prvaka sa Splicanima i okolicom

Avatar dzambo
dzambo
22:09 29.08.2020.

Nisu dugo izdrzali a da negube bodove dome od ekipa od kojih ne bi smjeli AKO hoce biti prvi na kraju u I HNL....a ak ce se boriti samo za 5. mjesto u I HNL onda je ovaj bod ka kuca...i na kraju i ptice na grani vec znaju da bi bio prvak I HNL NESMIJES gubiti bodove doma protiv ekipa koje nisu bili nikad prvaci I HNL...a to znaci sve doma dobiti protiv tih 7 ekipa i na gostovanju dobit 5 i 2 remija, onda dobit doma Rijeku i Dinamo a remi izvuci na gostovanju protiv Dinama i Rijeke...e to je ''100% formula za prvaka I HNL'' huhuh....a ''druga'' formula je tak kad ka Dinamo pobjegnes najblizem pratitelju koji na na 2. mjestu jedno 12-14 bodova onda TEK mozes ''sarat'' protiv ostalih ovih ekipa....Hajduk to radi ''obrnuto'' vec vise od 15 god. i izgubi 15-16 bodova protiv manjih ekipa i TEK ide u lov za Dinamom...malo morgen....

CO
coky
22:20 29.08.2020.

Je, a Hajduk sam, a tamo Slaven i Belupo, još im da gol Bačelić i Grgić, pa ti vidi. Reka im je Vukas da će biti teško dobit, a ovi igrači mu ne vjeruju ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije