Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni opet u Bjelovaru

U Bjelovaru se razvila najduža hrvatska navijačka zastava

Bjelovar spreman za reprezentaciju
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/10
08.10.2018.
u 17:53

Zastava je sašivena s deset kilometara konca i ukupne je površine od nevjerojatnih tisuću i osam kvadrata.

Vatreni predvođeni kapetanom Lukom Modrićem na travnjaku NK Bjelovara sutra će u 16 sati zaigrati posljednju utakmicu uoči ogleda s reprezentacijom Engleske u novooformljenom natjecanju Lige nacija. 

Naime, kako bi s Bjelovarčanima proslavili 110. rođendan bjelovarskog nogometnog kluba, jednog od najstarijih u državi, hrvatska će nogometna reprezenacija istrčati u najjačem sastavu i to prvi put na hrvatskom tlu nakon nevjerojatnog uspjeha u Rusiji. 

Prijateljska utakmica se u Bjelovaru očekuje s nestprljenjem pa su u čast Vatrenima na središnjem gradskom korzu razvili čak sto metara dugu navijačku zastavu.  Zastava je sašivena s deset kilometara konca i ukupne je površine od nevjerojatnih tisuću i osam kvadrata.

Inače, ovo je drugi put da NK Bjelovar igra prijateljsku utakmicu s Vaternima, a od zadnjeg puta prošlo je 21 godinu. Sada već davne 1997. godine, reprezentacija ju je predvodio tadašnji izbornik Ćiro Blažević, a Šuker i ekipa bjelovarsku se mrežu zatresli čak 11 puta. Najviše je pogodaka očekivano je upisao Davor Šuker, odmah njemu uz bok kao trostruki strijelac upisao se Erceg, Vlaović je zabio dva, dok su Kovač, Boban i Cvitanović upisali jedan pogodak.

>> Pogledajte i što je Dalić poručio uoči novih izazova vatrenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije