Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO REAGIRALI

TikToker na SP-u provocirao Hrvate: 'Ovdje sam s navijačima Srbije'

Navijač Hrvatske
Foto: Screenshot: TikTok
1/3
30.11.2022.
u 19:48

- Hrvatski. Mi smo hrvatski navijači. Susjedi smo (sa Srbijom, op. a.), ali vrlo smo različiti. Kao Australija i Novi Zeland - rekli su naši putnici u Katar.

U tijeku je Svjetsko prvenstvo u Kataru i Hrvatska će sutra utakmicom protiv Belgije od 16 sati odlučivati o svojoj sudbini, odnosno prolasku grupne faze natjecanja. Na Mundijalu je i Srbija, a jedan TikToker se odlučio našaliti s navijačima naše i srpske reprezentacije. 

Jon-Bernard Kairouz, kojeg na društvenoj mreži prati 415 tisuća ljudi, i sam se našao na SP-u. Napravio je dva videa - jedan s navijačima vatrenih, drugi s navijačima orlova

Pratitelje hrvatske reprezentacije predstavio je riječima 'ovdje sam s navijačima Srbije', a sa Srbima je napravio suprotno.

@jonbernardk World Cup Fans | Croatia Vs Serbia 🇭🇷 🇷🇸 @AiiMS Group #croatia #serbia #worldcup #aiims ♬ original sound - Jon-Bernard Kairouz

- Hrvatski. Mi smo hrvatski navijači. Susjedi smo (sa Srbijom, op. a.), ali vrlo smo različiti. Kao Australija i Novi Zeland - rekli su naši putnici u Katar. 

@jonbernardk World Cup Fans | Serbia Vs Croatia 🇷🇸🇭🇷 @AiiMS Group #croatia #serbia #worldcup #aiims ♬ original sound - Jon-Bernard Kairouz

- Što si rekao?! Nisam Hrvat. Velika je razlika. Mi smo Srbi, a oni su Hrvati. Razlika je kao između Australije i Novog Zelanda - zaključili su navijači Srbije.

Zanimljivo je da su i jedni i drugi spomenuli australski kontinent za usporedbu, a razlog tomu sigurno je činjenica je TikToker Jon-Bernard s Australije pa ih je naveo na takav odgovor. 

Standings provided by Sofascore
 
 

Komentara 8

Avatar Payback
Payback
20:41 30.11.2022.

dobro nasi reagirali!

RA
radetoronto
22:00 30.11.2022.

Kapa dole momku.

Avatar Idler
Idler
20:27 30.11.2022.

Sam pametno proti Belgije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije