Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKA IZ ODŽAKA

Teški dani za Mandžukića: Izgubio je voljenu baku, ona mu je dala poseban nadimak

ITA, Serie A, SS Lazio Roma vs AC Milan
EXPA/PIXSELL
08.05.2021.
u 19:29

Ivka Mandžukić hrvatskom je narodu dala 'svoje zlato', Marija, svjetskog viceprvaka

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, a danas igrač AC Milana, Mario Mandžukić rođen je u Slavonskom Brodu, ali obitelj je imao i u Odžaku, u Bosni i Hercegovini. Ondje je živjela i njegova baka  Ivka Mandžukić. Baka Ivka je, nažalost, preminula u 88. godini, javlja 24sata. Svoga je Marija zvala: "Moj Mario, zlato bakino!"

Živjela je u mjestu Prud pored Odžaka, a prije sedam godina Mario je pred medijima pokazao koliko mu je stalo od korijena.

Kada su Gunju, Brod i obližnja područja zahvatile snažne poplave, odmah je pristigao i Mario. Rekao je kako je i njegova robina bila na ugroženim područjima, ali da su ih sve spasili pripadnici GSS-a. 

- Hvala im na tome - rekao je skromni Mario. 

Izrazi sućuti ne prestaju pristizati, a sprovod će biti u krugu najbližih.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:58 09.05.2021.

slavonska dusa ,,, mir vjecni

Avatar Tombstone
Tombstone
19:51 08.05.2021.

Super Mariju sucut u ovom teskom trenutku, a vecernjem pitanje zakaj o njemu niste napisali s kim je sve bio u vezi u koliko je kvadrata imal stan gdje su zivjeli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije