Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Šuker nakon ispadanja s Eura: Cijeli svijet se divi Hrvatskoj

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
29.06.2021.
u 08:16

Čestitke izborniku, stožeru i igračima, odigrali smo još jednu spektakularnu utakmicu - kazao je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker, bio je poslije utakmice sa Španjolskom pomiješanih emocija. Nesretan zbog poraza, ali ponosan na karakter momčadi koja se vratila iz ponora.

"Cijeli svijet nam se opet divi, čestitke izborniku, stožeru i igračima, odigrali smo još jednu spektakularnu utakmicu," kazao je Šuker.

"Na žalost, sreća je u produžecima bila na strani Španjolaca, kojima čestitam na plasmanu u četvrtfinale. Mi smo završili svoj nastup na Euru, ali odlazimo uzdignuta čela. Pokazali smo karakter kad su svi mislili da je utakmica gotova. Posebno se zahvaljujem našim navijačima koji su stvarno bili fantastični i bodrili momčad tijekom cijele utakmice," dodao je predsjednik HNS-a.

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3-5.

Video - Marko Krnjić komentira ispadanje s Eura: Imamo razloga za optimizam, dobili smo širinu i nove igrače

Komentara 4

MA
Marinzrno
23:16 29.06.2021.

Cijela Hrvatska se divi tvojoj nesoposobnosti.

OL
Oliviamihi
14:25 30.06.2021.

Da, čude se kakvi to zvekani vode ekipu,na okupljanje dolaze necjepljeni igrači, od 390 odigramo 25 .

JO
Jonja
05:04 30.06.2021.

Koga boli ona stvar što kažu bivši, sadašnji i budući kriminalci o ovom najdosadnijem sportu na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije