Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI HAJDUKA

Stranci koje je Split prigrlio: Zoa u društvu Kranjčara, Ibričića, Milevskog...

hajduk,  Franck Ohandza Zoa
Miranda Cikotic/PIXSELL
11.07.2015.
u 15:38

Niko Kranjčar nije stranac, no kada igrač iz Dinama dođe u Hajduk onda je to posebna priča....

Hajdukovi navijači oduvijek su imali poseban odnos sa igračima koji bi u Hajduk dolazili sa strane. Pogotovo kada je riječ o tamnoputim igračima. A sada je tu Franck Ohandza Zoa. Jedna mu je utakmica trebala da uđe u ovo odabrano društvo miljenika Torcide i Splita, piše Goal.

Niko Kranjčar nije stranac, no kada igrač iz Dinama dođe u Hajduk onda je to posebna priča. U Splitu je Niko proveo dvije sezone, za koje će i sam reći da su mu dvije najdraže.

Senijad Ibričić u Hajduk je stigao iz Zagreba 2008. za 1.8 milijuna eura. Vrlo brzo uvukao se pod kožu navijača. U tri sezone provedene na Poljudu postao je njihov ljubimac, a nekoliko puta je rekao kako će na kraju karijere živjeti u Splitu.

Jean Evrard Kouassi u Hajduk je stigao na probu početkom 2013. Trener je bio Mišo Krstičević, a Kouassi se morao nametnuti kroz treninge i prijateljske utakmice. Na koncu je ostao, vrlo brzo je zbog svoje brzine i salta koja je radio prilikom postizanja pogodaka Žan postao ljubimac navijača.

Artem Milevski stigao je kao zvijezda. Nekad najbolji igrač Ukrajine postao je ljubimac navijača bez da je zaigrao. No, nakon jedne sezone Milevski je možda čak u gorem stanju nego kada je došao.

>> Tko su još nogometaši koje su navijači Hajduka obožavali, pročitajte na Goal.com

Komentara 3

SO
sonce
15:51 11.07.2015.

Zašto se autor teksta ne podpiše? Znaći da nema poštenja i ugleda skriva se zbog čega?

CA
canajrasim-
16:18 11.07.2015.

Ovaj Zoa treba izgubiti barem 10 kila. Tamo nekom selu je dao 2 pogotka i sad ga kuju u zvijezde. No Dinamo je druga prica.

JU
Jure7
20:33 11.07.2015.

Niko je bio kralj, Kvasina odlican, Ibro odlican, a bome ce i Frane biti zvijer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije