Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne daj se, Ines

Stotinu godina joj je tek: Ovaj je dirljiv video izmamio rijeke suza, pogledajte ga!

Gospođa Ines
Foto: Screenshot
10.09.2019.
u 12:06

Jednom kada je odjenula poklonjeni dres, više ga nije htjela skinuti, a video je u međuvremenu osvanuo i na službenoj stranici Twittera AC Milana

Gospođa Ines ovih je dana proslavila stoti rođendan, a svijet upravo obilazi dirljiv video koji svjedoči koliko obostrana ljubav između navijača i njihovih klubova može biti divna. 

Naime, gospođa Ines voljeni AC Milan prati pune 82 godine, a kada su u slavnom talijanskome klubu doznali za tu informaciju, poslali su joj mali znak pažnje, dres od svile s potpisom svih igrača.

Tom su gestom čelnici kluba silno raznježili slavljenicu, koja je majicu od sreće zagrlila i poručila:

- Nemam riječi, kako pažljivo od mojih dečkiju. Dragi moji dečki. Molim vas igrajte dobro, vi ste moja utjeha. Učinite me ponosnom. Moj dragi klube, silno te volim - kazala je ispred kamera članova obitelji, pa ispričala nekoliko zgodnih detalja.

Tako je otkrila da je posljednji puta na San Siru bila prije 13 godina, te da su joj tom prigodom prišli neki mladi dečki koji su je zamolili da se uz nju fotografiraju.

Zatim je gospođa Ines ispred kamera pokazala i loptu sa Svjetskog prvenstva iz 1982. godine održanog u Španjolskoj, kada je Italija u finalu svladala Zapadnu Njemačku s 3:1

Jednom kada je odjenula poklonjeni dres, više ga nije htjela skinuti, a video je u međuvremenu osvanuo i na službenoj stranici Twittera AC Milana.

Neka posluži igračima kao podsjetnik da ne igraju samo za milijune, a gospođi Ines samo možemo poručiti: Gospođo Ines, ne dajte se godinama. I neka vam vaš voljeni klub priušti još puno veselja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije