Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić priznao pogrešku nakon kiksa Hrvatske! Evo što je rekao

Zlatko Dalić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
09.09.2019.
u 20:36

- Trebali smo možda prije reagirati u veznom redu i možda je to bila greška. Kasnije smo pokušali s Brekalom i Oršićem, ali je previše bilo igre kroz sredinu i nismo mogli ništa.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je samo 1:1 na gostovanju u Azerbajdžanu. Vatreni su mogli slaviti s nekoliko golova razlike, ali nisu zabili. U drugom poluvremenu su se ugasili i u 72. minuti primili gol.

- Dobro smo krenuli i rano postigli gol. Nakon toga smo stvorili nekoliko šansi, ali nismo zabili i razbranili smo njihovog vratara. Nakon toga smo dobili gol i nismo pobijedili - rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV.

- Nismo bili pravi, posebno u drugom poluvremenu. Rekao sam da se moramo razbuditi i biti agresivniji, ali nam nije polazilo za rukom. Nije to bila naša dobra utakmica, posebno drugo poluvrijeme. Na kraju smo osvojili bod.

Dalić je prvu izmjenu napravio tek u 76. minuti kada je uveo Brekala, a nakon susreta je priznao da je morao ranije reagirati.

- Trebali smo možda prije reagirati u veznom redu i možda je to bila greška. Kasnije smo pokušali s Brekalom i Oršićem, ali je previše bilo igre kroz sredinu i nismo mogli ništa.

Zašto Hrvatska ima ovakve padove?

- Sjajno smo krenuli u utakmicu, nismo dali drugi gol i osjetila se nervoza. Počeli smo griješiti i to je uzrok - rekao je Dalić i zaključio:

- Sada moramo čekati utakmicu Mađarske i Slovačke. Mogli smo imati laganu situaciju, imali smo veliku šansu, ali smo je propustili

Komentara 61

Avatar darkkati
darkkati
21:22 09.09.2019.

u gostima se obično puši , mi izvukli bod

MA
MarkoRTF
22:12 09.09.2019.

jedna loša i odmah na stup srama.ČUdni smo mi svati...

PE
perolero23
21:06 09.09.2019.

Sve u svemu, mislim da nam je nedostajalo i malo srece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije