Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO BOLJI

Što kažu cijene: Vatreni dominantni, vrijede duplo više od Kanade

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
27.11.2022.
u 13:56

Nadamo se da će razliku u cijeni pokazati i na terenu. Kanađani imaju nekoliko skupih mladih pojedinaca, koji su ujedno i glavni igrači reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija u 17 sati sati na Svjetskom prvenstvu u Kataru igra protiv Kanade.

>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Zanimljivo je da vatreni prema Transfermarktu vrijede duplo više od Kanađana. Vrijednost Dalićevih izabranika iznosi 377 milijuna eura, a Kanade 187.3 milijuna eura, napisao je Sportklub.

Najskuplji igrač u kockastom dresu je Joško Gvardiol, koji je 'težak' 60 milijuna eura, ali nije najskuplji na terenu. Naime, Alphonso Davies, sa suprotne strane terena, košta 70 milijuna eura.

Što se ostalih vatrenih tiče, ističu se još Brozović s 35 i Pašalić s 25 milijuna eura. Kanada ima i Jonathana Davida, čija vrijednost iznosi 45 milijuna, a idući najskuplji, Tajon Buchanan iz Club Bruggea, vrijedi tek 12 milijuna eura. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije