Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(NE)SPORTSKI

VIDEO Ružne scene: Letjele šake, stolice, boce...potukli se navijači Engleske i Walesa

Twitter
27.11.2022.
u 13:20

Svojervrsna je to i uvertira u odlučujuću utakmicu trećeg kola u skupini B, koja će se odigrati u utorak između Engleske i Walesa.

Brojni žitelji Ujedinjenog Kraljevstva zimi posjećuju toplije krajeve kako bi se odmorili u toplijim krajevima. No, neki su priliku za odmor iskoristili i za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva.

Ipak, nije sve bilo mirno i idilično na Kanarima gdje su se zatekli Velšani i Englezi koji su se nakon utakmice Engleske i SAD-a sukobili na ulicama.

Svojervrsna je to i uvertira u odlučujuću utakmicu trećeg kola u skupini B, koja će se odigrati u utorak između Engleske i Walesa.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
13:37 27.11.2022.

Ponijeli su svoj alkohol i drogu,kad već nema za kupiti..

HR
Hrast
13:27 27.11.2022.

Pa zar oni nisu " braća"?

Avatar bandogcro
bandogcro
13:48 27.11.2022.

Blago pijano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije