Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO GA

Španjolski političar brutalno vrijeđao Đokovića: 'Alcaraz je srušio prijatelja genocida i putinovca'

Wimbledon
Foto: Handout/REUTERS
1/56
18.07.2023.
u 15:13

Sprski tenisač našao se na meti jednog političara koji spada u radikalnu ljevicu

20-godišnji sjajni tenisač Carlos Alcaraz je u izvrsnom finalu Wimbledona slavio protiv Novaka Đokovića 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4 i došao do svojeg drugog Grand Slama u karijeri te je tako postao treći najmlađi osvajač All England Cluba. Fantastični Španjolac nadigrao je ponajboljeg tenisača u povijesti, kojem je ovo bio prvi poraz u Wimbledonu još od 2013. godine. 

Znanstvenik i političar iz Španjolske Pablo Echenique burno je proslavio pobjedu Carlosa Alcaraza nad Novakom Đokovićem te na Twitteru brutalno napao srpskog teniskog asa.

- Alcaraz je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega - pobijedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavjere. To ovu pobjedu čini još većom - napisao je Pablo Echenique, a ta je objava izazvala žestoke reakcije u Španjolskoj i mnogi su zamjerili Echeniqueu jer miješa politiku i sport.

VEZANI ČLANCI:

Pablo Echenique rođen je u Argentini. S 13 godina doselio je u Španjolsku, gdje je i počeo znanstvenu i političku karijeru. Spada u radikalne ljevičare i član je stranke Podemos, bio je član Europskog parlamenta, a danas radi u Vijeću za nacionalna istraživanja u Španjolskoj.

 

Komentara 24

DU
Deleted user
15:39 18.07.2023.

Spanjolac zivu istinu govori, ni da bi rijec rekao. Istina se ne moze sakriti koliko god pokusavao niti zamaskirati lijepim rijecima.

ST
StariSokol
15:40 18.07.2023.

Čovijek je govorio istinu a po vama je to vrijeđamje.

CR
CroViper
15:23 18.07.2023.

Istina će ih boljeti, ali to je neminovno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije