Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJESNI PREDNOSTI

Španjolci lakše dišu zbog Perišića: 'Težak udarac za Hrvatsku, ostao nam je u lošem sjećanju'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
27.06.2021.
u 10:00

- U 104 utakmice za Hrvatsku, zabio je 30 golova, od kojih su neki imali iznimnu važnost.

Španjolci pomno prate što se događa s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i nije im promaklo da Ivan Perišić zbog koronavirusa neće igrati protiv njih.

Ponajbolji Vatreni na ovom Europskom prvenstvu, ako ne i najbolji, mora u samoizolaciju na deset dana, što znači da bi za Hrvatsku mogao nastupiti samo ako bi stigla do finala.

Zato izbornik Zlatko Dalić mora pronaći alternativu. Finale je daleko, Španjolska je odmah "iza ugla". Kao rješenja nameću se Ante Rebić, Mislav Oršić, Luka Ivanušec...

- Težak udarac za Hrvatsku jest neigranje Perišića. U 104 utakmice za Hrvatsku, zabio je 30 golova, od kojih su neki imali iznimnu važnost - navodi Mundo Deportivo, dok je Marca konkretnija:

- Ostao nam je u lošem sjećanju.

21.06.2016., Bordeaux, Francuska - UEFA EURO 2016., 3. kolo, skupina D, Hrvatska - Spanjolska. Slavlje Ivana Perisica nakon postignutog pobjednickog gola nad Spanjolskom. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, Perišić je na Europskom prvenstvu 2016. protiv Španjolske bio najbolji igrač Vatrenih, asistirao je Nikoli Kaliniću za gol, a potom je zabio za konačnih 2:1.

Nadajmo se da će i njegova zamjena ostati Španjolcima u lošem sjećanju...

Komentara 9

BE
bezvrijedanyugodinar
13:36 27.06.2021.

Možda će mi i zamjena Oršić biti u lošem sjećanju 😀🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

BR
bruno2110
11:54 27.06.2021.

Nek mi netko objasni kako profesionalni igrači na ovakvom turniru mogu biti pozitivni ?? Sve te ljude trebaju biti u potpunoj izolaciji od cijelog svijeta tijekom turnira, ja ne razumijem kako se takvo nešto može dogoditi ?

PS
PLETER S PLIVE
11:04 27.06.2021.

Šteta za Ivana i reprezentaciju. I meni je Mislav Oršić prva opcija zamjene na lijevom krilu. Ali, vjerojatno izbornik i stožer vide najbolje, jer su svakodnevno zajedno s igračima. Sretno Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije