Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRAO NOVAKOV OTAC

Slavni Srbi žestoko isprozivali Novaka Đokovića: Baci pogled i na svoj narod!

19.06.2020.
u 10:04

Scenarist Siniša Kovačević podijelio je tvit u kojem zamjera Novaku što se više bavi tuđim problemima nego onima u Srbiji

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković, našao se na udaru pojedinih javnih osoba u Srbiji jer je javno iznosio svoje mišljenje o protestima u Americi, gdje je podržao borce protiv rasizma.

Scenarist Siniša Kovačević podijelio je tvit u kojem zamjera Novaku što se više bavi tuđim problemima nego onima u Srbiji. 

– Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazona također, siromašni tenisači sa zaradom ispod sto tisuća dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji. Kada uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovdje je surova diktatura.

Glumac Sergej Trifunović podijelio je objavu Kovačevića i napisao: "Točno, nažalost". 

Na sve ovo odgovorio je i otac Novaka Đokovića, Srđan. Gostujući u emisiji Sportlight kazao je:  

– On bi samo prozivao, a da mu nikad nitko ne odgovori ni na što. Ja bih mu samo preporučio da se bavi sobom i svojim poslom. Gospodin Siniša Kovačević ogromno je ime u svijetu umjetnosti, ali prozivanje Novaka i pozivanje da se on priključi bilo kome više je nego ružno. Naša zemlja je Srbija, naša stranka je Srbija – rekao je Srđan Đoković.

Komentara 60

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
10:23 19.06.2020.

"Naša zemlja je Srbija, naša stranka je Srbija - rekao je Srđan".... i ne samo vaša. I Večernjakova.

ZA
zagabria5
10:40 19.06.2020.

Hrvatski novinari, u Hrvatskoj se ne kaže javnih ličnosti nego javnih osoba.

PA
Pajo
10:25 19.06.2020.

Ovo je jos jedan od dokaza da je VL srbijanska novina. Ovaj clanak s Hrvatskom nema nikakve veze. VL, mrš u Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije