Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava u Zadru

Pogledajte što je Novak Đoković poručio supruzi Jeleni za rođendan

Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.06.2020.
u 09:52

Novak i Jelena trenutačno se nalaze u Zadru sa svojom djecom, a smješteni su na luksuznoj jahti Asha

Supruga prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića u srijedu je proslavila 34 rođendan.

Novak i Jelena trenutačno se nalaze u Zadru sa svojom djecom, a smješteni su na luksuznoj jahti Asha koja je privezana u marini teniskog centra na Višnjiku.

Novak Đoković i supruga Jelena
1/13

Đoković će igrati na turniru Adria Tour koji počinje u petak. Pogledajte što je Novak u rođendanskoj čestitki poručio supruzi Jeleni.

'Sretan rođendan ljubavi!! Tvoje svjetlo nas podiže svaki dan! Volimo te puno!!! Volimo te ljubavi. Hvala ti što si dala cijelu sebe obitelji i što nas najviše voliš i podržavaš. Zahvalan sam što te imam u životu za partnera i srodnu dušu', napisao je Novak Đoković.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
19:38 18.06.2020.

Ljubav je čudo Božje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije