Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Bilić iz Juventusa dovodi Ogbonnu, Real daje Ramosa Unitedu za 90 mil. eura

Football - Liverpool v Besiktas - UEFA Europa League Second Round First Leg - Anfield, Liverpool, England - 19/2/15 Besiktas coach Slaven Bilic Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters/PIXSELL
28.06.2015.
u 23:00

Šefovi West Hama Biliću su dali veliki budžet.

Slaven Bilić kao menadžer West Hama ima sve ovlasti u dovođenju pojačanja, a može biti sretan što mu i vlasnici pružaju veliku novčanu podršku. Prije tri dana za 14 milijuna eura čekičari su kupili veznjaka Marseillea Dimitrija Payeta, a sada su blizu kupnje braniča Juventusa i talijanske reprezentacije Angela Ogbonnu.

Juventusov branič, koji je procijenjen na 17 milijuna eura, želja je Evertona, ali West Ham je bliže njegovom dovođenju. Bilić ga vidi kao idealnog partnera Winstonu Reidu.

Madridski Real je poručio Manchester Unitedu da će mu prodati Sergia Ramosa, ali za 90 milijuna eura odštete!

>>Zdravko Mamić osuo paljbu po Slavenu Biliću i Igoru Štimcu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije