Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši izbornici

Zdravko Mamić osuo paljbu po Slavenu Biliću i Igoru Štimcu!

Slaven Bilić, Igor Štimac
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
28.06.2015.
u 15:08

- Nakon svega Bilić mi se nikad nije javio, tvrdi Mamić.

Zdravko Mamić naglasio je kako je zaslužan što je Slaven Bilić ostao izbornik nakon što reprezentacija nije izborila nastup na SP-u u JAR-u.

- Nakon svega on mi se nikad nije javio. Ali svi oni pametuju svako malo. Poručujem im: ako ste prije trebali našu pomoć, onda, ako nam već ne želite pomoći, nemojte niti vrijeđati! Punite vaše račune i pustite nas da držimo nogomet na visokoj razini - kazao je Mamić gostujući u emisji Sport nedjeljom na Z1 televiziji.

Igor Štimac je u intervjuu za tjednik MAX! izjavio da HNS vodi nogomet u propast.

- Mislio sam da se ljudi mogu mijenjati i ispravljati pogreške. Tako sam mislio i za Štimca kad smo ga postavili za izbornika. No, svim postupcima pokazuje da je to što je, pa tako uz pomoć svojih jataka blati ono iz čega je cijeli život jeo. Za sve nas nitko ne bi znao da nije bilo Hajduka, Dinama i reprezentacije i tako blatiti nogomet samo znači da je isfrustrian - zaključio je Mamić.

>>Kovač više nema moju potporu, on je egotrip! A Hrvatsku neće izbaciti zbog svastike

Komentara 38

DU
Deleted user
15:21 28.06.2015.

Nije napao. Odgovorio na pitanje novinaru i rekao istinu.

MA
mamarti
16:53 28.06.2015.

Teško onom koga Mamić brani on je za Vrapče

RI
rikavac
18:06 28.06.2015.

Mamic svako malo govori da nije glavni u Hrvatskom nogometu a svaki dan se pojavi s pricom kako je on spasio Bilica poslije Eura,pa kako je on dao Stimcu sansu da bude izbornik,pa kako je on postavio Kovaca. Ja po ovom ne vidim nikog drugog sem tebe Mamicu da si glavni u HNS a ostali su samo tvoje marionete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije